Új hőhídmentes áthidaló

Fűtésszámla csökkentés
Hőszigetelő Rendszer Kalkulátor a Baumittól
A homlokzat esztétikája

Már Magyarországon is kapható az a forradalmian új áthidaló blokk, amely az európai árnyékolástechnikai piacon két vezető szerepet betöltő nagyvállalat közös munkájának eredményeként jött létre. A Beck+Heun és a Roma által kifejlesztett áthidaló elem kiváló hőtechnikai adottságokkal rendelkezik, ezáltal a hőhidak kialakulásának esélye jelentősen csökkenthető.

 

 

A gyengébb minőségű építőelemek felhasználása gyakran az új építésű házaknál is energiaveszteséget okoz. Hőhidak alakulnak ki, amelyek később a repedések és a penészesedés miatt sok bosszúságot okoznak. Mindez azonban megelőzhető. Erre kínál konstruktív megoldást a gyakorlatban is bevált, jól megtervezett, hőhídmentes áthidaló elem, a DOMINO.

 

Az éveken át tartó fejlesztés eredményeként a gyártó olyan korszerű, előformázott építőelemet hozott létre, amely megfelel a modern, energiatudatos építészet elvárásainak.

 

Az építésben többé nem jelent akadályt, ha a homlokzatra különböző redőnyelemek kerülnek, mert ez a modern áthidaló a Roma külső tokos redőnyrendszereivel kombinálható, így tovább csökkenthető az ablakon keresztül távozó hőveszteség. További pozitívum, hogy a redőnytok nem látható az ablakon keresztül. A zaj- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, polisztirol keményhabból készülő DOMINO falazó elem rendkívül könnyű, beépítéséhez így akár egyetlen ember is elegendő lehet. Rendelkezik az ablak rögzítéséhez szükséges gerébtok összekötő elemmel. A kivitelező időt és pénzt takaríthat meg, mivel nincs szükség a különböző áthidaló magasságok zsaluzására, és az áthidalót utólagosan nem kell szigetelni.
A Domino három különböző formában rendelhető, és valamennyi falazati típushoz használható.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop