Tiszta takarítás

Városi folklór
Felfüggesztett pályázat
Környezetbarát áram

A világ egyik vezető háztartási tisztítószer márkája, a Cillit Bang nemzetközi kampánnyal indítja az új évet, amelynek a Cleantertainment (Tiszta takarítás) fantázianevet adták, s amely új szemszögből közelíti meg a takarítást. A Cillit Bang ereje szórakozássá teszi a takarítást és tökéletes tisztaságot nyújt, legyen szó akár konyháról, fürdőszobáról vagy mosdóról.

tisztatakaritas 720

A Cillit Bang® világszerte ismert háztartási tisztítószerként küldetésének érzi, hogy a takarítást élménnyé varázsolja. A márka teljes termékpalettája a legjobb választást nyújtja – akármilyen felületetet is szeretne takarítani és akármennyire is makacs szennyeződésekkel áll szemben! Akár vízkőről, zsír- vagy penészfoltokról van szó, a Cillit Bang szórófejes termékcsaládja kiváló megoldást nyújt az eltávolításukra. Erőteljes formulája még a legmakacsabb szennyeződésekkel is könnyedén elbánik. A Cillit Bang termékei most már az ön WC-jében is elérhetőek. Az innovatív Click Gel WC-frissítő, applikátorának köszönhetően könnyen felhelyezhető, miközben higiénikus tisztaságot és kellemes illatot biztosít nap, mint nap. A Cillit Bang WC- tisztítók erőteljes formulája már egy perc alatt hatni kezd, így felvéve a harcot a vízkővel és egyéb szennyeződésekkel szemben.

A hasonló termékek reklámjai manapság egy kaptafára készülnek, legtöbbjük egy tipikus háziasszonyra fókuszál, amint kétségbeesetten igyekszik megküzdeni mindennapi háztartási teendőivel. Ezzel szemben a Cillit Bang más szemszögből, pozitív hozzáállással közelíti meg a problémát, mely szerint egy hatékony tisztítószer szórakoztatóvá teheti a takarítást. A kampány középpontjában egy szerelő áll, aki felfedezi a Cillit Bang erejét és hatákonyságát. A FlashDance ikonikus zenéje, a „She’s a maniac” zenét bekapcsolva az élmény hirtelen szórakozássá válik… A főszereplőt a világszerte ismert Daniel CloudCampos alakítja, aki Madonna világkörüli turnéjának vezető táncosa.

A videó itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=LHizW4PLw2Q

Werkfilm: https://www.youtube.com/watch?v=n7ercF3XdPY

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop