Ötvözni régit az újjal

Az egykor volt fa-, majd szarvasmarhatelep helyén ma modern farmházra emlékeztető lakás nyújt meghitt otthont egy fiatal házaspárnak. Indusztriális és rusztikus elemeket megőrizve egy keveset az ingatlan múltjából is.

otvozniregitazujjal 720

Ajátékos kreativitásáról elismert tervező, Judith Balis a ma oly népszerű rusztikus és indusztriális stílus vezérfonalán indult el a tervek elkészítésénél. „A kényelmet és nyugalmat sugárzó modern enteriőrök híveként fontosnak tartom azt is, hogy a lakás megidézze hangulatában az ingatlan múltját is. Ezért döntöttem úgy, hogy egy „modern farmház” érzést alakítok ki benne, amivel a lakók tökéletesen azonosulni tudtak.” – osztja meg a tervezési koncepciót Judith. A textilek és bútorok erős színe ellensúlyozza a fehér falak sterilségét, a nyers tölgyfa padló rusztikusságát, segítségükkel melegség költözik a térbe. A világítótestek és a berendezési tárgyak legtöbbje modern replikája a réginek, valamint van egy pár újrahasznosított bútor is. A konyhában és étkezőben a fény uralkodik: fehér falak és metrocsempe, fehér konyhasziget, szürke munkapulttal. Feltűnő darab a gyönyörű fa étkezőasztal és a három indusztriális bárszék. „Minden konyhában szükség van olyan székekre, ahová leülhetünk egy pohár bort elkortyolgatni vagy elfogyasztani egy gyors reggelit. Ezeket a székeket azért szeretem, mert minderre kiválóan alkalmasak. Helytakarékosak és ráadásul nem is túl drágák!” – meséli Judith.Az étkezőasztal feletti lámpa szintén a tervező egyik kedvenc berendezési tárgya, számos enteriőrben használta már, és mindig ugyanolyan éles hatást kelt. Régi és modern, a lehető legnagyobb harmóniában, egyetértésben.

  

Judith Balis kényelmes, élhető munkáiban szereti keverni a stílusokat, a régit az újjal, az újrahasznosítottat a drágább berendezési darabokkal, kifinomult egyensúlyt teremtve, amelyben a meglepetésnek és egy kevés kis hóbortosságnak is jut hely.

otvozniregitazujjal profile

Judith Balis

Judith Balis Interiors Studio
www.nestinstinct.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop