Tervezze meg telefonjával kertjét, kocsibeállóját!

Szeretné újraburkolni teraszát vagy gépkocsi felhajtóját, de nem tudja elképzelni, hogy mutatna a termék a helyszínen? Meggyőződne róla, hogy valóban a kiválasztott burkolat a legmegfelelőbb? A Semmelrock könnyen kezelhető GardenVisions alkalmazásával néhány perc alatt megtalálhatja azt a térkövet, lapot, felületet, színvilágot, amellyel kialakítható az Ön által megálmodott térburkolat.

Ehhez pedig nincs másra szükség, csak egy okostelefonra:

 • Töltse le az alkalmazást mobiltelefonjára az alkalmazásáruházból!
 • Készítsen egy fényképet, és ujjbegyével jelölje ki a burkolni kívánt területet!
 • Ezután válasszon térkövet vagy lapot a hozzáillő fugahomokkal a Semmelrock termékpalettájáról, hiszen együtt adják majd az igazán stílusos megjelenést!
 • Majd – ha szükséges – állítsa a burkolt terület dőlésszögét a megfelelő perspektívába, hogy minél élethűbb legyen!
 • Az elkészült tervet mentés után is módosíthatja, elmentheti másként további színekben, így könnyebben összehasonlíthatja terveit.

A terveket elküldheti családtagjainak, ismerőseinek, vagy akár a Semmelrocknak is, további tanácsadás, anyagmennyiség-számítás céljából.
A GardenVisions okostelefonon és tableten is használható, álló vagy fekvő nézetben egyaránt, a minél könnyebb tervezés érdekében. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play áruházban is.
Találja meg a legjobb megoldást! Hasonlítsa össze a különböző terveket, és válassza ki azt, amelyik leginkább illik Önhöz!

További információ ezen a linken elérhető, termékeinkről pedig itt tud tájékozódni.

Hasznos tippekért, újdonságokért iratkozzon fel hírlevelünkre!

Semmelrock térburkolat – Wienerberger Magyarország


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop