Terítéken a LAMELLO fabútorok: étkezők

Minden otthon központja az étkező, étel, ital, családi és baráti összejövetel, nevetés és beszélgetés, mindaz, amitől egy lakás otthonná válik. Több bútorcsaládunk is rendelkezik étkezőkbe szánt prémium megoldásokkal, közülük kettőt mutatunk be, a tömör tölgyfafelületű ACERNO bútorcsaládot, valamint a TEANO tömör fából készült nappali és étkezőkollekciót.

ACERNO tömörfa bútorcsalád – „Az igazi fának illata van!”

A magyar gyártású ACERNO bútorcsalád egyenes vonalaival, fergeteges formatervével és szálcsiszolt nikkel díszítőelemeivel bárkit elkápráztat! Vízszintes szálirányú vonalvezetése teszi kiemelten exkluzívvá.

A tömör tölgyfafelületet természetes bútorolajjal kezeljük, amely kétféle színben rendelhető: natúr és bianco. A fához rendkívül illő szálcsiszolt acél és alumínium díszítőelemeket használunk.

Ámulatba ejtő formavilág

A milliméter pontos, korszerű famegmunkálás eredményeképpen a bútorcsalád a legmagasabb szegmensbe pozícionálja magát. Minden egyes darab ajtaját egyedileg gyártott ajtópántok hozzák mozgásba, amelyek az átlagosnál lényegesebben nagyobb nyílásszöget tesznek lehetővé. A bővíthető típusú modellek maximálisan szolgálják a kényelmet, hiszen, rejtett paneljeinek köszönhetően hosszabbíthatóak/toldhatóak, viszont a mindennapi használatban helytakarékosak.

ACERNO bútorcsaládunk étkezőasztalai a klasszikusabb négylábú vagy a rendkívül impozáns oszloplábú verzióban is elérhetők.

Innovatív székeink egyedülálló kényelmet biztosítanak, a stílusos sarokpad pedig kényelmes helyet biztosít. Az ACERNO széles választékot kínál, amelyből Ön állíthatja össze saját kombinációját szériaelemeinkből, a szoba stílusának és használatának megfelelően.

https://fabutorwebaruhaz.hu/acerno/

TEANO – „A prémium dizájnbútorok legmagasabb szintje!”

A TEANO tömör fából készült nappali és étkezőkollekció egyszerű és modern, világos és harmonikus bútorcsalád, kompromisszumok nélkül. Letisztult, éles vonalak jellemzik, amit az extravagáns öntött szürke üveg tovább erősít.

A bútor nem csak elrendezésben, hanem külsőben is az Ön igényeire szabjuk. A TEANO kollekció a fehér vagy natúr színű olajjal kezel tölgyfa mellett a sötétebb árnyalatú feketedióval is rendelhető. A frontokra és hátfalakra kérhető kerámia és kőfurnér lapok különleges élménnyé teszik az egyes darabok érintését, a tálalók pedig bizonyos modellek esetében különleges belső világítást kapnak, amellyel a figyelem középpontjába helyezhetjük emléktárgyainkat is.

A huzatok bőr, műbőr és szövetből, a bútor keretezése, a frontoldalak tömör fából és tömör panelekből készülhetnek. További minőségi jellemzők a rejtett, fém szerelvények, és zaj nélküli csukódás. Mindezek mellett látványos üvegbúrák, akár négy oldalas betekintéssel és matt, fekete fémfogantyúk teszik igazán páratlanná a termékcsaládot.

TEANO étkezőasztalinkat a hagyományos négylábú modellek mellett az igazán figyelemreméltó, dizájnos és egyedi, különleges porszórt fém szánkólábakkal is kivitelezzük, fix és bővíthető méretekben egyaránt.

Váratlan vendégek? Nem gond, igényének megfelelően további 60 vagy 80 cm-el könnyedén megnövelhető az asztal mérete az integrált vendéglap segítségével.
Az asztallap alá rejtett vendéglapot egy kézzel, könnyedén a megfelelő helyre lehet csúsztatni, amikor pedig már nincs rá szükség, összecsukjuk, a TEANO-val így mindenkinek jut elég hely.

TEANO bútorcsaládunk komódjait evőeszköztartóval is rendelhetjük, amellyel gyerekjáték a rendszerezés. A mozgatható keretosztók lehetővé teszik, hogy személyre szabjuk a rekeszeket, az evőeszközök hosszától függően. A mélyedések szélessége és száma a fiókja méretétől függ, mindent a helyén tartva, tökéletes rendezettséget biztosítva.

https://fabutorwebaruhaz.hu/teano/


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop