Térélmény könnyed szimmetriával

Fiatal kijevi tervező elegáns bútorokkal, exkluzív textúrákkal és kiegészítőkkel a legapróbb részletekig megtervezett modern enteriőrt valósított meg.

terelmenykonnyedszimmetriaval 720

A hetvennégy négyzetméteres kijevi lakás eredeti beosztása nem volt igazán praktikus, mindössze egyetlen háló- és fürdőszobájával a belépő rögtön a nappaliban találta magát. A tervezéssel megbízott ukrán Mila Podiablonska Londonban a szakma legjobbjától, Kelly Hoppen -től tanulhatta el a szimmetria, a könnyed elegancia és a minőségi tervezés csínját-bínját. Rögtön látta, hogy a rendelkezésre álló térből sokkal többet lehet kihozni, úgyhogy a falak áthelyezésével két hálószobának és két fürdőszobának is helyet talált. Tovább optimalizálta a teret tolóajtókkal és az étkező és nappali egybenyitásával.
A tulajdonosok modern életviteléhez alkalmazkodik ez a kényelmes és praktikus nyitott tér, amelyhez sikerült egy előszoba-folyosót is kialakítani. Másik felére került besüllyesztve egy bio kandalló, föléje laptévé, amelyek együtt kortárs érzetet kölcsönöznek a nappalinak, az alul végigfutó LED világítástól pedig mintha a föld felett lebegne a falszakasz. „A kandalló bio üzemanyaga praktikus, nem igényel se áramot, se gázt, se szellőzőnyílást, így a lakás szinte bármely pontján elhelyezhető. Használatuk biztonságos és viszonylag szerényebb költséggel telepíthetők.” – mondja Padiablonska. Az itt létrejött luxushatást erősíti a konyhapult és az íróasztal elegáns márványlapja is.

„A világítás szintén nagyon fontos számomra, döntő szerepet játszik a tervezési folyamatban.” – meséli MilaPodlablonska. A német SLV lámpák lágyan kiemelik a falak, bútorok és műtárgyak szépségét, színeit és textúráját. A francia bútorszövetek óriási választékot biztosítottak a lakberendezőnek, egyik legszebb darabja a nappali kanapéját és székeit borító bársonykárpit. A szövetválasztás olyasmi figyelmet igényel, mint amikor egy elegáns ruhát vásárolunk magunknak, hasonlóképpen egy szép, elegáns ágynemű is nagyon sokat dob az enteriőrön.
Mila Podlabs enteriőrjeiben szereti még a szép dekorációs tárgyakat, műalkotásokat is, anélkül, hogy túlzásba vinné. Néhány mesés polírozott fém bútor és művészeti tárgy Törökországból került ide. A lakás harmóniáját a semleges színű falak, bútorok és kiegészítők teszik időtlenné, a friss virágok pedig végtelen választási lehetőséggel visznek színt és frissességet az enteriőrbe.

  

Mila Podiablonska ukrán belsőépítész semleges színpalettával, különféle textúrák kontrasztjával, jól megválasztott világítással és egyedi kiegészítők ötvözésével időtlen, elegáns és kényelmes enteriőröket hoz létre Európa-szerte. Mottója: a stílus a részletekben rejlik.

terelmenykonnyedszimmetriaval profil

Mila Podiablonska
www.absoluteinteriordecor.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop