Téglaburkolat-kiárusítás

Tartós, időjárásálló – esztétikus homlokzatburkolatot szeretne? Most igazán kedvező áron juthat a Terca Téglaburkolatokhoz!A Wienerberger Téglaipari zRt. kereskedőpartnereivel közösen Terca készletkiárusító akciót hirdet. Az akció 2012. augusztus 1-jétől a készlet erejéig, illetve az akció visszavonásáig érvényes.

 

Az akció keretében megtalálható termékválasztékot a www.wienerberger.hu honlapról letölthető, vagy az építőanyag-kereskedésben megtalálható szórólapban tekinthetik meg az érdeklődők.

Hol vásárolhatóak meg a termékek?

A termékek a Wienerberger szerződött kereskedőpartnereinél vásárolhatóak meg, pontos információért kérjük hívja információs vonalunkat – az 1/464-7040-es számon, vagy jelezze érdeklődését az info@wienerberger.hu e-mail címen!

Árak, szállítási feltételek:

A termék akciós árairól, a szállítás feltételeiről minden esetben a kereskedő ad felvilágosítást.

Vásárlási információk:

A termékek valós színárnyalatai eltérhetnek a nyomdai kiadványokban vagy a honlapon megjelenő színtől! Vásárlás előtt kérjen kereskedőpartnerünktől mintaterméket, és győződjön meg a termék pontos színéről!
A készletkiárusítás keretében kínált termékek a normál 2012-es termékválasztékban nem találhatóak meg! Részletes műszaki információ az akciós termékekről szintén az információs vonalon (1/464-7040) kérhető.
Esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

 

 

Miért érdemes a TERCA Téglaburkolatokat használni?

– Többrétegű falazatként kiváló épületfizikai tulajdonságokat kölcsönöz az épületnek: a falazat jobb hőszigetelő,
   hőtároló és hangszigetelő képességű lesz
– Természetes, környezetbarát anyag
– Időtálló és tartós megoldás, nagy ellenállóképesség: kopás-, fagy-, és saválló
– Csekély a karbantartási igénye
– Gazdag szín-, forma- és felületválasztékban érhető el

Falburkoló téglák és klinker téglák

A TERCA Téglaburkolatok homlokzati téglái alapanyaguk, gyártástechnológiájuk és mechanikai tulajdonságaik szerint két csoportra oszthatók: burkoló-, és klinkertéglákra. Alkalmazási területük azonos, eltérés keménységükben, nyomószilárdságukban, vízfelvételükben és savállóságukban mutatkozik. A klinkertéglákat magasabb hőfokon égetik, nagyobb nyomószilárdságúak, kisebb a vízfelvételi képességük, fokozottabban állnak ellen a külső hatásoknak.

További információ:
Wienerberger Téglaipari zRt.
Tel.: (1) 464 7040
www.terca.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop