Európai Plazma TV Díj

A 2012-2013 Legjobb Európai Plazma Televíziója Díjat kapta a Panasonic TX-P50VT50 típusú VIERA televíziója az Európai Bírálóbizottságtól. A Panasonic két másik terméke, a DMP-BDT500 Blu-ray lejátszó, valamint a LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 ASPH. / POWER O.I.S. objektívek is rangos EISA kitüntetéseket kaptak.

 

Az EISA (European Imaging Sound Association) a Panasonic plazmatévéi által nyújtott egyedülálló képminőséget ismerte el azzal, hogy a VIERA TX-P50VT50 tévének ítélte a 2012-2013 Legjobb Európai Plazma Televíziója Díjat. A VIERA tévék továbbfejlesztett fényvisszaverő szűrői a külső fénybeszűrődés megakadályozásával a fekete kivételesen mély árnyalatait képesek előállítani, színei rendkívül élethűek, Full HD 3D teljesítményük lenyűgöző. A korszerű technológiai megoldásokat elegáns, a fémet és üveget ötvöző burkolat mögé rejtették.

Az 1982-ben alapított multimédia szövetség, az EISA fő tevékenysége elektronikai termékek tesztelése. Tizenkilenc európai ország ötven audio-, video-, fényképészeti- és mobil elektronikai magazinja tartozik a szövetség tagjai közé, ezért az EISA díját az elektronikai termékek által elnyerhető egyik legrangosabb kitüntetésként tartják számon, amely jelentős befolyással bír a vásárlói döntésekre.

A Panasonic VIERA TX-P50VT50 neoplazma tévét az EISA ítészei mind két-, mind háromdimenziós teljesítménye miatt dicsérték. A díjat odaítélő döntésük indoklásában kiemelték: ”A Panasonic TX-P50VT50 egyszerűen a legjobb plazmatévé, ami ma elérhető a piacon. Egyedülállóan mélyfekete árnyalatai, valósághű színei, Full HD 3D teljesítménye lenyűgöző. Mindezeken túl, számos csúcstechnológiai megoldás is helyet kapott a készülékben: beépített Wi-Fi-vel, webböngészővel rendelkezik, elérhetőek vele a közösségi hálózatok, a VIERA Connect által kínált alkalmazások és a továbbfejlesztett kalibrációs mód tovább fokozzák a felhasználói élményt. A készülék a külső eszközök csatlakoztatására is több opciót kínál: SD-kártya olvasóval, négy HDMI aljzattal és három USB porttal látták el a csillogó, elegáns megjelenésű televíziót. Azok számára, akik előnyben részesítik a plazmatechnológia által nyújtott képminőséget, a Panasonic
TX-P50VT50 a legjobb választás.”

Fabien Roth, a Panasonic televízió üzletágának európai marketing igazgatója elmondta: „Továbbfolytatjuk a VIERA televíziók fejlesztését, hogy a lehető legjobb minőségű otthoni szórakoztató rendszereket biztosíthassuk vásárlóinknak.
A TX-P50VT50 kiváló képminőséggel rendelkezik 2D-ben és 3D-ben egyaránt. A VIERA Connect továbbfejlesztett közösségi média szolgáltatásai, a vékony és rendkívül tetszetős dizájn még inkább vonzóvá teszik készülékünket a vásárlók szemében. Nagy örömünkre szolgál, hogy az EISA bírálói is elismerték, hogy a VIERA termékcsaláddal egy mércét állítottunk fel az otthoni szórakoztatásban.

A Panasonic két másik terméke, a DMP-BDT500 Blu-ray lejátszó, valamint a LUMIX G X VARIO 12-35 mm/F2.8 ASPH./POWER O.I.S. objektívek szintén elismerésben részesültek. Előbbi elnyerte az EISA 2012-2013 Legjobb Európai Blu-ray lejátszója Díját, amelynek odaítélését a zsűri így indokolta: „A Panasonic DMP-BDT500 mindent tud, amit egy Blu-ray lejátszónak tudnia kell: gyors és megbízható a CD, DVD és BD lemezek olvasásakor, kiegészítő alkalmazásokat kínál az internetes szolgáltatások eléréséhez, továbbá lehetővé teszi a DLNA alapú fájlmegosztást. Két HDMI aljzattal is rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható a meglévő multimédia rendszerhez.” Az objektívek 2012-2013 Legjobb Európai Kompakt Objektíve Díjat nyerték el – ezek Ultra High Refractive (UHR), azaz különlegesen magas fénytörésű lencséikkel, és elegáns fémburkolatukkal nyűgözték le az EISA bírálóit. Az UHR technológia minimálisra csökkenti a kromatikus aberrációt – vagyis az olyan színhibákat, amelyek következtében a tárgyak természetellenes színkeretet kapnak -, és tökéletes képminőséget biztosít.

A díjakat az EISA hivatalos díjkiosztó ünnepségén, augusztus 31-én adják át a berlini Ritz Carlton Hotelben.

www.panasonic.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop