Felújítás a Baumittal!

A Baumit új, tavaszi akciójának segítségével, a vásárlók ezúttal nem csak pénzt takaríthatnak meg, de akár örökre búcsút mondhatnak az otthoni energiapazarlásnak és a falak penészesedésének is.

 

A homlokzati hőszigetelő rendszerek piacán a polisztirol alapú EPS rendszerek terjedtek el leginkább, aminek oka a jó ár-érték arány. A hőszigetelés igénye mellett viszont egyre inkább előtérbe kerül sok esetben a megfelelő páraáteresztés és ezáltal a jó lakóklíma is. A Baumit hőszigetelő rendszerei közül az open az, amely ennek tökéletesen megfelel: nem csak a hőszigetelő lemez (openTherm), hanem minden egyes rendszerelem a ragasztótól (openContact) kezdve az öntisztuló (OpenTop) befejező vakolat rétegig páraáteresztő. Az openTherm fehér színű polisztirol lemez helyett – a rendszer részeként – választható a szintén jó páraáteresztő képességű open reflect Homlokzati Hőszigetelő Lemez, amely grafitőrleménnyel dúsított, ennek köszönhetően hőszigetelő képessége 23%-kal jobb, ugyanolyan lemezvastagság mellett.

Ráadásul, ha 2013. március 18. – április 30. között Baumit Open Hőszigetelő Rendszert vásárol AKCIÓS áron, egy havi gázszámláját visszakapja! Kalkulálja ki, hogy mennyibe kerül hőszigetelése! A Baumit Hőszigetelés Kalkulátora segít Önnek kiszámolni, hogy a hőszigetelés m2-ként mennyibe kerül, milyen termékekből, milyen mennyiségre van szüksége.

Az akció időtartama: 2013. március 18. – április 30.

Az akcióról további részleteket a www.hoszigeteleskalkulator.hu oldalon találhat.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop