Optimalizálja rezsiköltségeit automatizálással

Akár saját lakóterünk felújításakor, akár egy költözés vagy építkezés előtt érdemes alaposan megvizsgálni, hogyan csökkenthetjük leendő otthonunk rezsiköltségét. A legjobb, érzékelőkkel ellátott eszközök beépítésén túl, azok összehangolt automatizálása is nagyon fontos tényező az optimális energiagazdálkodás szempontjából. Legyen intelligens az otthona a több, neves cég által kifejlesztett io-homecontrol® technológiával.

 

 

Az io–homecontrol® egy vezeték nélküli technológia, így telepítési költsége minimális: nincs szükség különleges infrastruktúrára, nincs szükség bonyolult hálózat kiépítésére, drága központi egységre vagy vezérlőkábel behúzására. Az intelligens otthon technológia rádiós kapcsolaton át vezérli a ház szinte minden területét, legyen szó világításról, szellőzésről vagy nyílászáró mozgatásáról. A rendszer évszaknak, napszaknak, adott időjárási viszonyoknak megfelelően programozható, illetve érzékelőinek köszönhetően teljesen automatizálható.

A technológia óriási előnye, hogy a különböző gyártók berendezései kommunikálnak és együttműködnek és bármely, io–val működő eszköz egy utólagos felújítás vagy bővítés során is a rendszerbe beilleszthető.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_04/somfy/f1{/gallery}

Az io-homecontrol® leveszi az olyan rutinfeladatok gondját az Ön válláról, mint például az egyes redőnyzsinórok állandó rángatása vagy akasztgatása, és minden nap kényelmet visz otthonába. A tízféle, megkülönböztethetetlen távirányító nyomogatását is a múlté, mert a rendszer és a különböző gyártók, mint a Somfy (Somfy, Velux, Honeywell, Niko, Ciat, Group Atlantic, Overkiz, Window Master, Secuyou) termékei egyetlen távirányítóról működtethetőek.

Az io-homecontrol termékeket megvásárolhatja az io-oklevéllel rendelkező szakemberektől országszerte.

 

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop