Tárkonyos-tejszínes lazacleves

Egy tál ősz, pasztellben
Kompromisszumok nélkül
Elektromos fűtés – drága vagy olcsó, kinek éri meg?



tarkonyostejszineslazacleves 720

Hozzávalók 4 személy részére:
40 dkg lazacfilé, 20 dkg sárgarépa, 20 dkg zöldbab, 20 dkg fehérrépa, 1 gerezd fokhagyma, 2 evőkanál aprított tárkony, 1-1,2 liter víz, só ízlés szerint, 2 babérlevél, 2 dl tejszín, frissen őrölt bors és citrom a tálaláshoz

A zöldségeket és hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, a lazacfilét felkockázzuk, és a zöldségekkel együtt lábasba tesszük. Sózzuk, hozzáadjuk a babérlevelet és a tárkonyt, felöntjük vízzel, felforraljuk, majd 30 percig fedő alatt alacsony hőfokon főzzük. Ezt követően hozzáadjuk a tejszínt, további 5-10 percig főzzük, ha szükséges ízesítjük még sóval és tárkonnyal. Frissen őrölt borssal és citrommal tálaljuk.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop