Szezám, tárulj… és zárulj!

Elektromos kapu beépítésével nincs szükségünk titkos varázsigére, hogy kapunk kinyíljon, még csak ki sem kell szállni az autóból, hiszen a kert- vagy garázskapu távirányítással nyílik és záródik. Biztonságos, kényelmes, praktikus.

szezamtaruljeszarulj 720

Hallott már olyan történetet, amelyben úgy loptak el egy autót, hogy a tulajdonos éppen kiszállt kinyitni a kertkaput? Hogy Önnel ez még véletlenül se történhessen meg, automatizálja a kaput! Ez a megoldás amellett, hogy biztonságos, kényelmes is, hiszen nem kell kiszállnia az autójából, egy gombnyomással kinyithatja a kapu- vagy a garázsajtót. Ez kényelmes, sőt kifejezetten előnyös és praktikus is, hiszen nem ázik-fázik az ajtónyitás közben.

Tartozékok széles választéka
Ez még nem minden, sok kiegészítő is beszerelhető, például a beépített világítás bekapcsol, amikor a kapu működik, hogy figyelmeztesse az arra járókat a nyitásra. A Somfy Keygo távirányítója négy eszköz együttes vezérlésére alkalmas; a kert- és garázskapu, a bejárati világítás és az ajtó vezérlését is rábízhatja. A távirányító kezelése egyszerű, a gyerek, de akár a nagymama is tudja irányítani. Bizonyos típusú kapuknál részleges nyitásprogram is van: ez kifejezetten előnyös, ha biciklivel vagy babakocsival szeretnénk átjutni a kapun. A Somfy kínálatában található színes kijelzőjű video-kaputelefonok beépített távirányító segítségével működnek: a kaputelefonnal láthatjuk, ki áll a ház előtt, és egy gombnyomással be is engedhetjük a vendéget.

Biztonságban van
Áramkimaradás esetén sem kell a kapu vagy a garázs előtt vesztegelni, a tartalék akkumulátor működésbe lép, az akadályérzékelő rendszer pedig azonnal megállítja a kaput, így a balesetveszély is kizárható. Az automatizált otthonvédelmi rendszernek köszönhetően egyetlen gombnyomással biztonságosan bezárhatjuk otthonunkat. A rádiós, úgynevezett ugrókóddal működő távirányító 16 millió kódvariációt használ, így szinte meghackelhetetlen, teljes biztonságban érezhetjük magunkat, akár otthon vagyunk, akár nem. 

A legjobb hír:
a távirányító mindenfajta garázshoz, kapuhoz szerelhető.


Szerelő keresése országszerte


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop