Szavazzon az Év Homlokzatára!

Ön melyik családi házba költözne be szívesen? Elindult az Év Homlokzata 2023 pályázat közönségszavazása, 2023. szeptember 30-ig bárki leadhatja szavazatát az idén versenyben lévő 35 családi házra az evhomlokzata.hu oldalon keresztül.

Az egyik legrangosabb és legmagasabb díjazású építészeti megmérettetés, az Év Homlokzata alapítója és főtámogatója a Baumit, védnöke pedig a Magyar Építőművészek Szövetsége. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is az egész országból, öt kategóriában várták a legizgalmasabb homlokzati megoldásokat: családi ház, társasház, középület, energetikai felújítás, műemlék felújítás. A pályázaton mind építészek, mind kivitelezők indulhattak, amennyiben az új vagy újonnan felújított homlokzatok megalkotásához Baumit termékeket használtak.
A beérkezett pályázatokat minden évben neves építészekből és szakértőkből álló, független szakmai zsűri bírálja el. Az eredményt novemberben hirdetik ki, de addig is, családi ház kategóriában a zsűri mellett Ön is díjazhatja a kedvenc épületét! A közönségszavazás nyertese oklevél elismerésben részesül.
„Családi ház kategóriában idén 35 nevezés érkezett az ország minden tájáról; Szombathelytől, Biatorbágyon át egészen Berettyóújfaluig. Nagyon örülünk annak, hogy az Év Homlokzata verseny népszerűsége töretlen és mind az építészek, mind a kivitelezők évről évre szívesen nevezik az elkészült alkotásokat. November 16-án a Magyar Zene Házában tartandó díjátadón kiderül, egyetért-e a közönség a zsűrivel!” – mondta el a beérkezett pályázatok kapcsán Járomi Judit, a Baumit ügyvezető igazgatója.

HOGYAN LEHET SZAVAZNI A LEGSZEBB ÉPÜLETEKRE?

A szavazatokat elektronikus úton, az evhomlokzata.hu weboldalon keresztül lehet leadni 2023. szeptember 30-ig. A weboldalon megtekinthető az összes jelölt, a Bővebben gombra kattintva több képet is megnézhetünk, megtudva, milyen Baumit anyagokkal készült a ház homlokzata, ki a tervezője és a kivitelezője, az épület melyik településen található.

Több épületre is voksolhatunk, egy nap legfeljebb 3 családi házra adhatjuk le szavazatunkat. A már leadott szavazat nem visszavonható. Az a családi ház, amelyik a legtöbb szavazatot kapta, a közönségszavazás nyertese lesz, és az Év Homlokzata 2023 díjkiosztóján átveheti a pályázat közönségdíjának oklevelét, a közönségdíj anyagi juttatással nem jár.

További információ: evhomlokzata@baumit.hu.

A 2021-es Év Homlokzata díjazottjairól itt olvashatnak.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop