Szavazzon a legszebb családi házakra!

Több mint háromszáz nevezés érkezett az Év Homlokzata 2018 pályázatra, amelyet öt kategóriában írt ki építészeknek és kivitelezőknek a díj alapítója és támogatója, a Baumit. Szeptember 30-ig a www.evhomlokzata.hu/kozonsegszavazaskozonsegszavazas oldalon a pályázatok közül három épületre lehet voksolni.

szavazzonalegszebbcsaladihazakra 720

A családi ház, társasház, középület, energetikai felújítás és műemlék kategóriában meghirdetett építőipari pályázatot szakmai zsűri bírálja el, a kategóriánkénti díj nettó 1 millió forint.

A pályázatra 75 családi ház nevezés érkezett, amely átfogó képet ad a legújabb építészeti trendekről, a villáktól a szerény költségvetésből épült családi otthonokig, ötleteket adva a most építkezőknek. A kiíró, a családi ház kategóriában közönségszavazást hirdet! Szeptember 30-ig a www.evhomlokzata.hu/kozonsegszavazas oldalon a pályázatok közül három épületre lehet voksolni. A legtöbb szavazatot elnyert épület tulajdonosa és a pályázatot benyújtó építész és/vagy kivitelező oklevelet kap. Az Év Homlokzata 2018 pályázat eredményhirdetése november 8-án lesz.

www.baumit.hu
www.evhomlokzata.hu

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop