Száraz-nedves professzionális porszívó

A takarítást kevesen szeretik, mégis időközönként mindenkinek el kell végeznie. Erre a célra a száraz-nedves porszívók fantasztikus megoldást kínálnak. Bár elsődlegesen inkább csak ipari célokra használják ezeket a típusokat, ám a háztartásokban ugyanolyan hatékony szolgálatot tesznek.

Eleinte a hagyományos porszívók csak száraz környezetben boldogultak, de a fejlődés új rendszerek kiépítését tette lehetővé. Az igény megvolt rá, ezért a fejlesztők beültek a tervezőasztal mögé, és minden tekintetben nagyot alkottak. A konyhában, garázsban, kisebb műhelyben, teraszon bármikor előfordulhat, hogy valami olyan dolog ömlik, szóródik ki, amit csak külön törölgetéssel, majd sepregetéssel lehetne eltávolítani, de felesleges ezzel fáradni, mert a kiváló berendezések egy lépésben, néhány pillanat alatt megszabadítanak a szennyeződésektől. Az alábbiakban górcső alá vesszük a Makita kínálatát száraz-nedves porszívókból.

A száraz-nedves porszívó gyártása terén a Makita márka jeleskedik igazán. Ennek a gyártónak sok tapasztalata van a kiváló gépek elkészítésében, amit a visszajelzések is igazolnak. A precíz mérnöki munka révén a teljesítmény és kényelem nem hagy kívánnivalót maga után. Száraz-nedves porszívóik különféle méretű tartályokkal rendelkeznek, hogy igény szerint választhassunk, mekkora kapacitásra van az adott környezetben szükség. Jobb figyelni a részletekre, mert az alul- és a túlméretezés sem mindig szerencsés. Minél nagyobb a száraz-nedves porszívó, annál fontosabb, hogy egyszerűen lehessen vele dolgozni, tehát a mozgathatóság kulcskérdés ilyen tekintetben, hiszen egy több 10 literes tartállyal bíró eszköz könnyen okoz nehézségeket.

A készülék gyors és egyszerű tisztíthatóságról is gondoskodtak a gyártók. A legtöbb száraz-nedves porszívó rendelkezik Push and Clean képességgel, ami a szűrő tisztítását végzi el automatikusan. A másik kényelmi segítséget a start-stop funkciók adják. A porszívókhoz csatlakoztathatók különféle kézi szerszámgépek, amik azonnal elnyelik a keletkező szennyeződéseket, falhoronymarás, csiszolás, forgácsolás stb. esetén. Az egyedi funkció révén, amint bekapcsol a készülék, a száraz-nedves porszívó is azonnal beindul, így egyszerűbb a munkavégzés, a tartály pillanatok alatt üríthető.

Mivel gyakran nedves anyagok eltávolítása történik a készülékkel, elektronikai berendezésről lévén szó, a statikus földelés is kellő figyelmet kapott az esetleges sérülések megelőzése érdekében. Hogy mindig biztonságos és egyszerű legyen a takarítás.

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop