Ősz a teraszon

Komfortszellőzés
Kondenzációs kazánok, innovatív kémények
Szigeteljünk hibátlanul!

Az őszi napsugárnak még jóleső ereje van, csodálatos ilyenkor kiülni a teraszra egy teával a kezünkben és egy plédbe burkolózva olvasgatni, lelkünket még utoljára feltölteni és felkészülni a télre, amikor már a szoba melege lesz a legkedvesebb menedékünk. Azonban ahogy elbújik a nap, októberben már nagyon hideg tud lenni. A napellenzőbe szerelhető infra hősugárzó és világító test viszont lehetővé teszik, hogy a teraszunk nyújtotta extra lakóteret a lehető legtovább kiélvezhessük.

 

 

Egy hősugárzó modullal, mely az infravörös sugárzásnak köszönhetően 96%-os hatásfokkal melegíti a közelében tartózkodók testét, kellemes környezetben lehet a teraszán naplemente után is, mert az 16 m2-nyi területen belül komfortos hőérzetet biztosít. A hősugárzó legnagyobb előnye, hogy nem a levegőt melegíti, hanem az emberi testet, így a szabad térben nem szökik el a kibocsátott meleg.

A napellenzőre vagy falra szerelhető világítás szintén nagyon praktikus, amikor már rövidebbek a nappalok, de előnyeit nem csak ősszel élvezheti ki, hanem egész évben, az estébe nyúló összejövetelek, grillezések alkalmával is. A világító egység 3 méter hosszú, halogén lámpái cserélhetők, és a napellenző fényerősség-szabályozós távirányítójával kezelhető, mely Patio kivitelezésben csepp- és ütésálló tulajdonsága miatt ideális ilyen kültéri használatra.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_10/somfy{/gallery}

 

Ezek a hősugárzó és világító eszközök utólagosan is beépíthetőek, illetve a már meglévő napellenzők eső-, fény- és szélérzékelőkkel felszerelhetőek, így minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodhat már meglévő napellenzője is – legyen az eredetileg ejtőkaros, félkazettás, kazettás, vagy sínvezetésű. Így otthona egyik legkellemesebb helyszínét, a teraszt bármikor még kényelmesebbé és biztonságosabbá teheti.

A fent említett termékek megvásárolhatóak országszerte a SOMFY Partnerhálózatában 5 év garanciával, amelyet a www.somfygarancia.hu oldalról nyomtathat ki!

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop