Sült kacsamell lila káposztával

sultkacsamelllilakaposztaval 720 Hozzávalók 4 személy részére:
– 4 kisebb kacsamell
– 1 kisebb fej lilakáposzta
– 2 dl vörösbor
– 1 fej vöröshagyma
– só, bors

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A hagymát megpucoljuk, felszeleteljük. A káposztát vékonyra felvágjuk, a hagymával egy hőálló tálba helyezzük, ráöntjük a vörösbort. A kacsamelleket megmossuk, megszárítjuk, jól megsózva a káposzta tetejére helyezzük. A tálat lefedjük, és az előmelegített sütőben 80 percig sütjük. A melleket kivesszük a tálból, lefedve 5 percig pihentetjük, eközben a káposzta egy részét 2 dl forró vízzel pépesre turmixoljuk. Annyi káposztát adjunk a folyadékhoz, hogy krémes állagú káposztakrémet kapjunk. Tálalásnál a káposztakrémet a darabos káposztával és a mellel tálaljuk.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop