Sült hokkaido tök tandoori masala fűszerezésű majonézes öntettel

Fahéjas sütőtökös ropogós
Kókusztejes, kínai ötfűszeres sütőtökkrémleves
Stílusok, színek, anyagok



sulthokkaidotok 720

Hozzávalók 4 személy részére
1 nagyobb hokkaido tök, 2 tojás sárgája, 2,5 dl olaj (semleges ízű), 1 teáskanál tandoori masala fűszerkeverék,só ízlés szerint, 2,5 dl natúr joghurt

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben a tököt megmossuk, kimagozzuk, cikkelyekre vágjuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük (nem kell meghámozni, ennek a töknek a héja is ehető). Az előmelegített sütőben 25-30 perc alatt puhára sütjük, eközben elkészítjük a házi majonéz alapú öntetet: két tojás sárgát robotgéppel felverünk, majd cseppenként hozzáadjuk az olajat, közben folyamatosan keverjük a robotgéppel. Ha bekrémesedett a majonéz, hozzáadjuk a sót és a fűszert, legvégül pedig a joghurtot, és a sült tökkel tálaljuk.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop