Stílusos, modern, minőségi árnyékolók

Öltöztesse fel otthonát egyedi, stílusos és modern árnyékolókkal! A Magyar Árnyékolás bemutatótermében a legmodernebb beltéri árnyékolástechnikai megoldások széles választéka várja az érdeklődőket, minőségi alapanyagokkal. Lépjünk túl a megszokott megoldásokon, adjunk stílust és harmóniát az új Firenze rolóval!

A Magyar Árnyékolás csapata megbízható társ az árnyékolásban. A legnagyobb kihívást az jelenti számunkra, hogy az emberekhez a legjobb minőségű alapanyagokból készült termékeket juttassuk el, ezzel kiszűrve a piacon megtalálható silány megoldásokat. Az új, egyedi megoldású Firenze roló éppen ilyen termék, amelyet bátran ajánlunk az igényes otthonteremtők számára. Remekül illik modern vagy akár klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Mediterrán hatásával, meleg színvilágával – bézs, meleg homok, szürke – otthonunkba hozza a varázslatos Itália hangulatát. Formája hasonlít az S alakul zsaluziák lamelláira, nyitott állapotban 3D látvány hatását kelti, de emlékeztet a sávrolóra is, párhuzamosan futó, áttetsző anyagát fényzáró textillapocskák kötik össze. Nyitott állapotában innen ered az árnyékoló lágyan hullámzó megjelenése.

Hogyan is működik az árnyékoló?

  • A textillapok szabályozásával tudjuk állítani a fény beáramlását mértékét, teljesen zárt állapotban pedig a fény kizárását.
  • Az árnyékolót párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapok kötnek össze.
  • Működtetése történhet gyöngylánccal, motorosan távirányítóval vagy akár mobil applikáció segítségével.

Hiszünk az olyan kompromisszumok nélküli árnyékolástechnikai megoldásokban, amelyek magasabb szintre emelik az ökotudatos és komfortos otthon fogalmát.

Bemutatóterem
1135 Bp., Reitter Ferenc u. 35-37.
Nyitva: H. – P. 9:00 – 17:00.
www.magyararnyekolas.hu
info@magyararnyekolas.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop