Stílusos konyhapultok, -szigetek

A Nettkő Kft. immár több mint 50 éves szakmai tapasztalattal nyújt minőségi szolgáltatást egyedi kőtermékek gyártásában, forgalmazásában és építőipari kivitelezésében, közvetlen importőrként a világ különböző tájairól biztosítva a pazar választékot. engedje meg, hogy az Ön álmait is megvalósítsuk!

Legyen szó márványról, gránitról, mészkőről vagy megannyi más kőhatású anyagról, a természetes kövek az egyediséget és a sokszínűséget képviselik az építészetben és a lakberendezésben. A kezdetek óta csak a legkiválóbb minőségi anyagokkal dolgozunk Magyarország egyik legjobban felszerelt kőüzemében, az elkészült pultokat kollégáink a helyszínen beépítik. Hogy melyik építőkövet milyen célra és hogyan lehet használni, azt a kövek tulajdonságai határozzák meg.

Kínálatunkból már nagyon kedvező áron kaphatók gránit pultok, vagy a képeken is látható, nagyon népszerű szuper kompakt Dekton®, amely a kőszerű felületek szerelmeseinek nyújt megoldást. Anyaga olyan, mintha a természet alkotta volna, ám a természetes kövekhez képest sokkal tartósabb, ütés-, kopás- és karcálló felületű, ellenáll a makacs foltoknak.

Az építtetőkkel, tervezőkkel, kivitelezőkkel való szoros kapcsolat eredménye, hogy szolgáltatásainkkal helyi és országos szinten is a legteljesebb a vevői elégedettség. Büszkék vagyunk rá, hogy mindig a legkiválóbb minőséget, élménygazdag, látványos megoldást kínálunk versenyképes áron.

BEMUTATÓTEREM
2083 Solymár, Külső Bécsi út 22.
Tel.: 26/560 620; 30/929 1262
solymar@nettko.hu
www.nettko.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop