Startup cégalapítás: Segítünk…

Start up. Mit is jelent? Egyszerűen megfogalmazva ez azúgynevezett innovatív mikrovállalkozás. Általában az újonnan alapított nagy és gyors potenciális növekedéssel induló válallkozásokat nevezik start up vállalkozásoknak. Leginkább az extrém, szuper és formabontó ötleteken alapulnak. Számítani lehet a hirtelen növekedésre, általában az is jellemző ezeknél a vállalkozásoknál, hogy nem elegendő a vállalkozók pénze, hanem további befektetőkre van szükség a cég működéséhez.

startupcegalapitas 720

Ezeknél a startup cégeknél különösen fontos, hogy megfelelő támogatást kapjanak a kezdeteknél, az alap igények, mint a mérleg és az adóbevallás elkészítésén túl. Startup vállakozásoknál is segítséget tud nyújtani a MS City Audit Kft. Segít megtalálni a legmegfelelőbb cégformát a lehetőségek ismeretében, segít lefektetni a munkáltató és a munkavállalók feladatait, a cég tevékenységi köreit, kiépíteni a cég működési rendszerét, pénzügyi és adminisztrációs rendszerét, valamint segít összeállítani a vállalkozás szabályrendszerét. A profit maximalizálásán és az adó törvényes optimalizálásán túl úgy szervezi meg a MsCity a cég ügyeit, működését, hogy azok a későbbiek során is hibátlanul tudjanak működni, azaz hatékony legyen, és pozitív mérleget hozzon.

Be kell tudni pozícionálni a céget a későbbi adókötelezettség miatt (ezek többek között a javadalmazási rendszer, az üzleti struktúra, stb..). Mint azt már említettük, a startup vállalkozások nagy része kevés kezdő tőkével rendelkezik. A MsCity ehhez tudja alakítja az általa nyújtandó szolgáltatások díjazási rendszerét, amennyiben szükséges. Azaz lehetőség van azt az opciót választani a szolgáltatások megrendelésénél, hogy befizetnek alapdíjat, és egy üzleti részesedésről kötnek szerződést a MsCityvel. Ezzel biztosítva azt, hogy a MsCityre nyugodtan bízhatja pénzügyeit, hiszen a siker mindkettő fél számára elengedhetetlen, és egy fajta biztosítékot is nyújt a megrendelő számára. Ennek fejében a MsCity vállalja a cég adóbevallását, a mérleg elkészítését, a bérszámfejtést és egyéb szolgáltatásokat is vállal az állandó kapcsolattartás mellett.

A MsCity pontosan ismeri a szabadalmak, a kutatás-fejlesztés könyvelési és adózási ismereteit, ezáltal képes a legmegfelelőbb módszereket megtalálni,melyekkel a saját tőke és az adófizetés mértéke is optimalizálható. Nemzetközi szinten is tudnak javaslatokat tenni, hiszen több nyelven tudnak pénzügyi segítséget nyújtani, azzal, hogy jól ismerik a nemzetközi standardokat, és kiismerik magukat a nemzetközi adózási rendszerekben.

A MsCity bízik a startup vállalkozásokban, bátran forduljon az MS City Audit Kft. munkatársaihoz bármilyen pénzügyi kérdéssel kapcsolatban. Naprakész információkkal, több mint 15 éves szakmai tapasztalattal várják a megkereséseket. Személyesen is elérhetőek, és az interneten online formában is a nap 24 órájában a világ minden tájáról.

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop