Sópárna

A természetes kristálysó 84 féle nyomelemet tartalmaz, amelyet rengeteg betegség gyógyítására használhatunk. Az ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag só hatékonyan képes elősegíteni szervezetünk gyógyító folyamatait. Elkészítése roppant egyszerű: egy kb. 15-18 cm-es vagy egy 15×15 cm-es lenvászon zsák szükséges, amibe 1 kg kristálysó granulátumot tölthetünk, majd ezt varrjuk össze, így már kész is a gyógyító hatású párnánk.

soparna 720

A sópárna előnye, hogy hideg és meleg állapotban is használható, végtelen alkalommal újra melegíthető vagy hűthető, csak figyeljünk oda, hogy megfelelően használjuk. A felmelegített vagy lehűtött állapotban lévő párnát helyezzük a testen a problémás felületre kb. 20 percre.

Melegítés: érdemes hőálló tálat használni a párna melegítéséhez, hogy a vászon ne égjen meg. Kerüljük a mikrohullámú sütőt. Tegyük be a párnát a sütőbe 50-60 fokra, körülbelül 10-12 percre, majd helyezzük rá a kezelendő testrészre. A sókristály rezgései serkentik az immunrendszert, hosszú ideig megőrzik a hőmérsékletet. Hátfájás, középfülgyulladás, degeneratív ízületi fájdalmak, vesefájdalmak, máj és epe panaszok esetén alkalmazható.

Hűtés: körülbelül 30 perc szükséges a hűtéshez, tegyük be a párnát a mélyhűtőbe, majd a problémás területre. Ficam, zúzódás, rándulás, köszvény, artritis esetén.

Ha hasonló panasza van, nyugodtan próbálja ki a sóterápiát, nem kell félnie a használatától, hiszen túladagolni vagy rosszat tenni ezzel nem lehet. Ez a lehető legegyszerűbb módszer arra, hogy természetes módon könnyítse meg a szervezetében jelentkező kellemetlen tünetek múlását. Abban az esetben, ha a gyógyszeres kezelés nem kerülhető el, akkor is folytatható a terápia a megismert módszerekkel.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop