Smaragdzöldre hangolva

Cody Weight amerikai belsőépítész legfrissebb munkája egy lenyűgözően innovatív farmház egy öttagú család számára. A minden nagyzolást nélkülöző, barátságos miliőben számos egyedi megoldás, a ház dizájnja lélegzetelállítóan modern.

Idaho állam virágzó központjától, Boise-tól nem messze készült el ez az elegánsan berendezett családi ház négy hálószobával, tágas közösségi terekkel egy öttagú család kényelmét szolgálva. A kétemeletes, fehér faburkolatú modern épület egy százéves mezőgazdasági farmon, ranch-on épült, tehát minden túlzás nélkül más, mint farmház, nem is illett volna ide. Tartozik hozzá egy fedett hátsó terasz, egy méretes médiaszoba és egy nagy garázs, amely eléggé tágas ahhoz is, hogy lakóautót és csónakot tároljanak benne. Belsőépítészeti kialakításának részleteibe a Solitude Homes tulajdonosát, Cody Weight-t a lakók már a legelején, az építészeti tervek készítésekor bevonták. Bár a profi és könnyednek tűnő végeredményt látva nem hinnénk el neki, Cody saját bevallása szerint a farmházakról korábban, ezt a projektet megelőzően semmi szakmai ismerete nem volt. És mint olyan ember, aki szereti az új kihívásokat, boldogan látott hozzá tanulmányozásukhoz. Az összhatás sikere sem egyik napról a másikra valósult meg, rengeteg időt és energiát szánt arra, hogy e témában kiokosodjon.

Az amerikai farmházak nagy családoknak épültek, ahol nemcsak éltek, de dolgoztak is. Jellegüknél fogva ezért olyan társasági helyeket kell kialakítani bennük, ahol az ottélők nagy terekkel rendelkeznek. A belsőépítész szerint sok oka van annak, hogy a kliensek miért szeretik továbbra is ezeknek a tradicionális stílusú épületeknek a modern változatait. Egyrészt mert fokozott kényelemre összpontosítanak, másrészt egyszerűségüknél fogva olyan meleg, barátságos miliőt teremtenek, amelyben a lakók otthonosan érzik magukat. Innovatív és egyedi mennyezeti és faldíszítési megoldásaival, valamint különféle faanyagokkal és textúrákkal Cody projektje a legújabb faháztrendeket követi. A farmházérzéshez szorosan hozzákapcsolódik a külső környezet is, ezért a természet színe, a zöld is nagy szerepet kapott a meleg fa és fehérek mellett. Fehér csempe a konyhában, számos egyedi famegoldás, a rusztikus hatású pajtaajtók és tolóajtók a külső környezettel való összekapcsolódásra asszociálnak. De bármely szegletét is nézzük, a ház dizájnja lélegzetelállítóan modern, így számos ötlete átvethető, természetesen ehhez nem kell feltétlenül farmházban laknunk!

Több mint 10 éves tapasztalattal a Solitude Homes vezetője, Cody Weight és párja számos ízléses projekttel bizonyította tudását. Minden nagyzolást nélkülöző, megvalósítható álomotthonokat tervez pénztárcakímélő megoldásokkal. smaragdzoldrehangolva portre
Cody Weight,
Solitude Homes

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop