Skandináv Ökoház koncepció

A MANI Magyar-Norvég Kft. érdekes installációval jelenik meg a Construma Kiállításon. Némon Henrik, a koncepció felelőse ezúttal röviden bemutatja az otthonteremtőknek a részleteket, amelyekről majd a standon személyesen is meggyőződhetünk.

skandinavokohazkoncepcio 720

Valóban, cégünk szervezésében egy olyan házat, otthont láthatnak az otthonteremtés előtt állók, amely nemcsak gazdasági értelemben előnyös, de környezetvédelmi szempontból is előremutató. Ma, amikor az építőiparban és főleg a gépészetben rendkívül sokféle és bonyolult megoldásokkal bombázzák a beruházókat, mi egy könnyen érthető és egyszerűen kivitelezhető koncepciót mutatunk meg, amely megfelel a fenti értékeknek.

Miből áll a Skandináv Ökoház-koncepció, és milyen előnyökkel jár?
– Az épület alapvetése, hogy egy alacsony energiaigényu vagy passzívház falszerkezethez közelítő épületet, könnyű- fa szerkezetes házat mutatunk be, amelynek rendkívül kicsi a hővesztesége. Így nemcsak a fenntartási költsége lesz kevesebb, de ezzel együtt a CO2 kibocsátása is. A gépészeti részét a házban alacsony teljesítményű NOBO elektromos fűtőpanelek és kétszeres égetéssel működő JØTUL fatüzelésű kandalló vagy kályha biztosítja, napelemekkel és zöldtetővel kombinálva. Az épületben felhasznált természetes anyagok, a nap- vagy megújuló energiával működtetett fűtés minimális környezeti kibocsátással és kedvező beruházási költségekkel párosul.

Honnan ered a Skandináv Ökoház elnevezés?
– Közismert, hogy Európában a skandináv országokban helyezik a legnagyobb hangsúlyt a környezetvédelemre, az általunk kínált megoldás arrafelé teljesen hétköznapi. Természetesen az nem véletlen, hogy termékeink nagy része is Norvégiából származik, hiszen mi is szeretnénk e kérdést kiemelten fontosan kezelni.

Nézze meg a Skandináv Ökoházat a Construma Kiállításon (ápr. 11-15.) az A pavilon 312/C standján, előtte kérjen kedvezményes belépőket az alábbi elérhetőségeinken:

mani logo                         

MANI Magyar-Norvég Kft.

1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.
Tel.:1/363 3058
www.mani.huwww.nobo.huwww.jotul.hu • www.skandinav-okohaz.hu   

 

 jotul logo       nobo logo        


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop