Jó, ha könnyű nyitni, csukni…

Mikor mondjuk, hogy jó egy ajtó vagy ablak? Ahány ember, annyi a válasz: a jó üvegezés, a szép felület, a megbízható vasalat vagy akár a könnyű kezelhetőség, de már nagyon fontos az energiatakarékosság és a biztonság is.

johakonnyunyitni 720

Ahhoz, hogy egy tetőablak, teraszajtó vagy bejárati ajtó évtizedekig jól működjön, több alkotóelem együttesen felelős. Láthatjuk például egy tetőablak esetén, amely az időjárás hatásainak leginkább kitett nyílászáró, hogy a biztonság és kényelmes kezelés mellett napjainkban már az energiatakarékosság szükségessége is fölmerül. Sok vásárlónál csak az az elsődleges választási szempont, hogy hány rétegű az üveg, holott a beépítés szakszerűsége, a tetőszerkezet–ablak találkozási pontjai és a nyitás-zárás módja is mind-mind fontos kritériuma a jó működésnek. A beépítés megkönnyítése érdekében a Roto integráltan kínálja tetőablakaihoz a Hőszigetelő Csomagot és a párazáró fóliát. No és ne feledkezzünk meg a 15 év szavatosságról sem, ami minden Roto vasalatra, profilra és külső üveg törésére egyaránt érvényes!

A minőségnek a hőszigetelésen túl feltétele a jó vasalat is: észrevétlenül szolgál-e bennünket, vagy bosszúságot okoz minden nyitászárás. Ha például megnézzük terasz- vagy bejárati ajtónk, illetve ablakunk vasalatán a cégjelzést, Magyarországon közel 40 százaléknyi eséllyel Roto vasalatot találunk rajta. 1938-ban a Rotoé volt az első ipari gyártású bukó-nyíló vasalat, a Roto készítette 1968-ban a világ első felnyíló tetőtéri ablakát is, s azóta is folyamatos innovációval biztosítja a megszokott minőséget. Idén az új Roto NX bukó-nyíló vasalat segíti a könnyebb kezelhetőséget, tartósságot, betörés elleni védelmet és a jobb hangszigetelést. Innen már a vásárlóra van bízva, hogy mit választ, és döntenie sem kell látvány, biztonság és energiahatékonyság között.

www.roto.hu

Roto logo szlogennelkul ai

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop