Segítünk megtervezni a lakásfelújítást!

Nem lehetetlen küldetés a lakásfelújítás, csak olvassunk tovább, mert van egy jó hírünk: bizony, mindez megvalósítható, ha néhány alapvető szabályt betartunk. Ha így teszünk, megkíméljük magunkat a felesleges idegeskedéstől, és talán még pénzt és időt is spórolhatunk a kivitelezés során.

segitunkmegtervezniafeluitast 720

Gyakori, hogy egy felújítás kezdetén még az is gondot okoz sokszor, hogy mi

  • a felújítás helyes sorrendje,
  • melyek a lépések, amiket érdemes betartani, hogy a munkát végző szakemberek ne akadályozzák egymást, hanem inkább segítsék,
  • sőt, milyen szakemberekre van szükség, hogy összehangoltan és flottul haladjon a munka.

segitunkmegtervezniafeluitast 1
Éppen ezért a Mapei elkészített egy HIÁNYPÓTLÓ lakossági tematikus kiadványt, amely garantáltan a segítségére lesz mindenkinek.

„Bármennyire is azt gondoltam hónapokkal ezelőtt, hogy mindazok a horror sztorik, amiket hallottam korábban a felújításról, velem nem történhetnek meg, de bizony, amikor szembetalálkoztam velük, nagyon-nagyon fájtak, és igen csak rosszul estek! Jó-jó, azt tudtam, hogy sok időt, energiát felemésztő dolog a kivitelezés, de én tényleg bíztam benne, hogy nem kell feltétlenül rémálomnak lennie. Még akkor sem, ha fenekestül felforgatod a lakásodat… és az életedet! Mindezt most már biztosan állíthatom, hogy az egyik sikertényezője nem más, mint a tudásod. Ezt anno olvastam egy blogon, de máris írom, hogy ez miért fontos…”

Ez nem más, mint egy részlet a Lakásfelújítás lépésről lépésre c. lakossági tematikus kiadványunkból, amely INGYENESEN elérhető, mindössze tovább kell kattintani a linkre.

A Lakásfelújítás lépésről lépésre c. kiadvány olyan dolgokat tartalmaz, amely kifejezetten kezdő lakásfelújítóknak szól, akik el akarják kerülni a felújítást növelő extra kiadásokat!

Így ma most kezd bele a felújításba, és megnézi az általunk javasolt az ésszerű sorrendet – és még számos hasznos tanácsot, amely kihagyhatatlan – akkor itt adhatja meg az adatait, ahová küldhetjük a kiadványt!

Kattintson a kiadványért ide!

maapeilogo 2018

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop