Rusztikus, egyedi konyhák, csúcsminőségben

Részletgazdag kidolgozottság, színvonalas minőség, páratlan elegancia – mindössze néhány szóval így lehetne jellemezni az Art Mirror konyhabútorait, ahol az egyedi és személyre szabott megoldásokért velünk együtt terveznek és gondolkodnak…

rusztikusgyedikonyhakcsucsmin 720

Kerti Zsolt, az Art Mirror tulajdonosa és vezető tervezője számára a minőség és maga az ügyfél, azaz a megrendelő a legfontosabbak. „Nálunk minden konyha egyedi, ebből a konyhából sincsen másik, maximum hasonló” – kezdi a beszélgetést Zsolt, aki legfőbb sikerüket abban látja, hogy mindent egy kézben tartanak. A tervezés, a gyártás és a kivitelezés is náluk történik, egy kézben fogják össze valamennyi folyamatot, ettől lesz igazán ügyfélbarát. No meg attól, hogy minden esetben a megrendelőt bevonva történik a tervezés, őket sosem hagyják ki ebből. „Nagyon fontos az ügyfél véleménye, stílusa, és az, amit képvisel – elvégre minden megrendelő egyedi, saját személyiséggel bír, ahogyan minden konyha is!”

rusztikusgyedikonyhakcsucsmin 1
A 2004-ben indult vállalkozás komoly szakmai múlttal és tapasztalattal a háta mögött mára eggyé vált az angol-rusztikus stílusú bútorokkal, amelyeknél több helyütt a skandináv stílus jegyei is megfigyelhetők – ahogyan a képeken látható budai családi házba megálmodott 16 négyzetméteres U-alakú konyhánál is, amely mint angol rusztikus konyha jelent meg az elmúlt évek legnagyobb hazai tematikus kiállításain, s amelyet a látogatók egy szóval csak „ékszerdobozként” emlegettek. Az elegánsabb rusztikus vagy skandináv vonal a cég fő profilja, céljuk minden esetben a részletgazdagabb megmunkálás.

rusztikusgyedikonyhakcsucsmin 2
A kazettázott ajtók, frontok, a szögletes osztások, a magas korona, valamint a plasztikus lábazat jellemzi az itt látható konyhabútort is. Ablakos megoldásai egyfajta sajátos, egyedi, rájuk jellemző díszítőelemek, amelytől az összkép máris egyfajta rendezett egységet kap. További, jól látható specialitások még a falkávába süllyesztett megoldások, a sütő és a mikró melletti praktikus álló kamraszekrény, az aláépíthető, munkapult szintjébe süllyesztett mosogató, és a többfunkciós konyhasziget – ahol a főzőlap, az előkészítő munkafelület, és szemben a tárolással, mosogatással kiegészülve a konyha-ergonómia tökéletes aranyháromszöge érvényesül.

rusztikusgyedikonyhakcsucsmin 3
Érdekesség még, hogy a kárpitos bútorokat – ez esetben az étkezőszékeket – is ők tervezik és készítik a konyhabútor stílusához illően, ugyanis az Art Mirror komplett bútortervezést, kivitelezést, belsőépítészeti és dizájn tanácsadást vállal.
A bemutatott konyhacsinos külsője azonban belül is komoly minőséget takar! Az erős belső vasalatokkal, minőségi Technistone munkalapokkal és hátfallal kivitelezett bútornál a tartósság és a használhatóság egyaránt fontos hangsúlyt kapott, amelyben a (környezettudatos LED-es) világításnak is jelentős szerepe van: a központi világítást számos további helyi világítás – két elegáns függeszték, pultvilágítás, valamint hangulatfokozó dekorfények – egészítik ki. Kerti Zsolt kiemelte még ezen felül a lábazati világítást is, amely kellemes éjjeli jelzőfényként funkcionál.

rusztikusgyedikonyhakcsucsmin 4
Az Art Mirror nem csak a tervezésre fordít kiemelt figyelmet, munkáik során valamennyi munkafolyamat a teljes felügyeletük alatt zajlik, vagyis a cég munkatársai minden egyes munkafázisnál kiemelt hangsúlyt fordítanak a minőségi munkavégzésre, az ütemterv pontos betartására, és az időközben felmerülő esetleges akadályok, változtatások rugalmas kezelésére. Megrendeléseinket 10-12 hétre vállalva, egy részletes, előzetes felmérés alapján, maximálisan ránk szabva, velünk együtt tervezve készítik el.

www.artmirror.hu

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop