Repülj velem!

Fly with me! Valahogy így kezdődött az első beszélgetése a Think & Design Tervezőiroda lakberendezőinek a fiatal párral, akiknek életét a repülés, az utazás szenvedélye határozza meg.

repuljvelem 720

A 108 négyzetméteres társasházi lakás csendes, budai zöldövezetben helyezkedik el – kellemes terasszal, kilátással az erdőre. Reggeltől naplementéig besüt a nap, ideális hely a kikapcsolódásra, lecsendesedésre, relaxálásra – fontos is ez a szempont, ha az utazás egyben a munkát is jelenti. A lakás előző tulajdonosa is igényesen, lakberendezővel alakíttatta ki otthonát, de az akkoriban divatos mediterrán stílus már nem felelt meg az új tulajdonosoknak, modernebbre vágytak, azzal együtt, hogy a lakás melegburkolatait és a konyhát megtartották. Utóbbi átesett egy kis modernizáláson, a mosogató cseppfala izgalmas borítást kapott, a konyhaszigetre pedig piros üveg került. A hálószobában a franciaágy mögötti megemelt részen gardróbot alakítottunk ki, áttekinthető rendszerezéssel, a dolgozószobában is éltünk a magasítással, az ablak szintjéhez emelve az ágyat. Az új otthon tervezése során „repültünk” a modernizálás felé. Okosotthon eszközzel történik a fűtés beállítása, szabályozása akár a világ másik végéről is, hogy hazaérkezéskor kellemes hőmérséklet fogadja a fáradt lakókat, de a világítás, ledes fényforrások színhőmérséklete, fényereje is telefonnal irányítható.

A lakást úgy terveztük át, hogy a nyitott, színes, világjáró mentalitás koncepcionálisan és a dekorációban is megjelenjen. A világ napfényes, egzotikus országainak rendkívüli sokszínűsége inspirálta a berendezés merész színhasználatát is, amellyel vibráló és élettel teli hangulatot hoztunk létre. Az alapbútorok színében kevesen mernek elrugaszkodni a földszínektől, mi megtettük: sárga a kanapé és az étkezőszékek, bordó a tévé-könyvespolc egyedi bútora, és különleges ajándék volt a színkoncepció szerint készült modern festmény az étkezőasztal fölé.

  

A tervezés folyamata a megbízók életvitelének, stílusának figyelembevételével a néhány funkciót felvázoló, szabad, önkéntelen vonal megrajzolásától a gondolatok, asszociációk ábrázolásán át a részletek megtervezéséig terjed. Partnerkapcsolataink garantálják, hogy a megvalósításban első osztályú beszállítók és szakemberek vegyenek részt.

repuljvelem portre

Eperjesi Zsuzsanna
Kovács-Lele Mónika

interior designer/lakberendezők


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop