Panelnappali ajándékba

Judit és Márk feladata egy panelnappali teljes átalakítása. Andi, a tulajdonos, a férjét lepte meg a vadonatúj nappalival. A küldetés nem könnyű, hiszen a Térnyerőknek két nap áll rendelkezésre a megvalósításhoz.

 

 

jöjjön az ihlet

Az eredeti bézs, barna árnyalatokat meghagytuk a szobában, de a bordűrös tapétát lecseréltük. A régi háromrészes térfaló ülőgarnitúrától megszabadultunk, helyére egy nagy sarokkanapé került. A kiegészítőkkel, a szőnyeggel, tapétával, a párnákkal együtt kivizöld is érkezett a nappaliba, hogy a végeredmény modern, friss és fiatalos legyen. Tökéletes meglepetés!

A meglepetés nem is sikerülhetett volna jobban. Stílusos lett a nappalink

Lesd el az ötleteket!

Mivel a nappaliban kapott helyet az étkező is, az is feladat volt, hogy a funkcionalitás megőrzése mellett kerüljük a zsúfoltságot. A többrészes robosztus ülőgarnitúra helyett modern sarokkanapét választottunk. Ha az étkezőrész fölött nincs villamos kiállás (panellakásokban ez rendszerint így van), és szeretnénk a falvésést elkerülni, akkor színes textilkábellel és kampóval megoldhatjuk a problémát. A székekre mi magunk is varrhatunk ülésvédőt, így nem kell hetente tisztítani a hófehér székhuzatot. A tapéta megadja a szoba színharmóniáját, csíkozása jótékonyan alakítja a teret. A nappali és az étkezőrész is kapott tapétát, így egységbe olvad a tér. Az egyedi dekoráció semmi mással nem pótolható! Falióránk alapja akrilfestékkel színezett festővászon, amelyre óraszerkezetet aplikáltunk. A falra vágathatunk 3D-s dekort polisztirol habból, amit akrilfestékkel színezhetünk, a kedvenc családi képeinkből készíttetett vászonképek szintén egyediek.

Fotóból falikép

Több olyan online képáruházat találunk a világhálón, ahová egyszerűen feltölthetjük kedvenc fotóinkat, hogy vászonkép vagy fotónyomat formájában díszíthessék a falat.

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop