Palacsinta mentás mascarpone krémmel, mangóval

Művészet két szinten
Könnyen élhető konyhák és étkezők
Gazdaságos szimbiózis: napelem & hőszivattyú



palacsintamentasmascarpone 720

Hozzávalók 4-6 személy részére:
4 dl tej, 2 tojás, 15 dkg fehérliszt, egy csipet só, 1 ek olaj / olvasztott vaj, olvasztott kókuszzsír, 25 dkg mascarpone, 1 evőkanál méz, 1 érett mangó, 4 szál menta

A tojásokat összekeverjük, hozzáadjuk a folyadék felét és az összes lisztet, majd az egészet csomómentesre keverjük. Ezután adagoljuk hozzá a többi folyadékot, és addig keverjük, amíg homogén, tejszín sűrűségű masszát nem kapunk. Palacsintasütőben palacsintákat sütünk a tésztából. A mentát felaprítjuk, és a felét összekeverjük a mascarpone-val és a mézzel, a mangót felkockázzuk. A kisült palacsintákat négybe hajtjuk, tányérra helyezzük, majd a mascarponekrémmel, a mangóval és a maradék mentával tálaljuk.

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop