Otthoni wellness: vágyaink netovábbja!

Wellness, azaz érezd jól magad: nagyobb költségvetésű otthonokban, igényesebb szállodákban, panziókban manapság már kötelező a wellnesshelyiség kialakítása. A fárasztó nap után egy szauna és fél óra jakuzzi… érdemes volt megszületni!


A szaunatérben sosem használunk Otti kőburkolatot, legfeljebb a kályha mögötti falszakaszon, mert a beton és a műkő vezeti a hőt, így rendkívüli módon felforrósodna. A pihenőben, előtérben, öltözőben és a vizesblokkban már nem kell nélkülöznünk, sőt… ezek nélkül kifejezetten szegényebb lenne a wellnessélmény – hiszen a szemünknek is kell az élvezet. Az Otti termékek azonban nemcsak szépek, de tartósak is, és a felületkezelő anyagoknak köszönhetően könnyen tisztíthatók is, ami alapvető elvárás egy vizes közegben.

A szaunák mellett a modern és a rusztikus hangulatú wellnessterek sem nélkülözhetik az Otti köveket, mosdókat, zuhanytálcákat vagy a világítástechnikát. A falak holkerében (ha a dizájn engedi) legyen egy finom bordűr, de az is érdekes megoldás, ha az egyik falat kiemeljük, és antik festéssel, esetleg egy mintás Otti kőcsempével borítjuk. Persze a római vagy törökfürdők minden falát érdemes kővel burkolni úgy, hogy a stílusnak megfelelően kutakat, relaxhelyiségeket, leülőket alakítunk ki. Ezeket a csodaszép megoldásokat mind- mind megtaláljuk az Otti Manufacturában!
Terveztessen velünk!

BOLTOTTI BEMUTATÓTEREM
8000 Székesfehérvár, Szárcsa u.38.
Tel.: 70/866 8288, Nyitva: H-P: 8-17, Szo: 8-13 óráig
www.ottimanufactura.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop