Ön szerint melyik családi ház a legjobb?

Az Év háza díj független szakmai elismerés, amelyet neves szakemberekből álló zsűri ítél oda. Emellett évek óta nagy izgalom övezi a pályázat közösségi oldalán rendezett közönségszavazást. Idén is az a kérdés, mely épületeket találja a legjobbnak a nagyközönség, a potenciális építtető, az épületek használója.

2024-ben 47 pályázat érkezett a családi ház és középület főkategóriákban, illetve idén második alkalommal a társasház különdíjra is lehetett pályázni. A társasház különdíj kategóriát az Év háza pályázatot évek óta bemutató Leier Hungária Kft. alapította 2023-ban, de ezt a díjat is a zsűri ítéli oda.

A nagyközönség a két főkategóriában, 20 családi ház és 22 középület közül választhatja ki az év legjobbját, természetesen a zsűri által odaítélt szakmai szervezetek és a támogatók különdíjai mellett. Szavazni pedig a pályázat közösségi oldalán lehet. Idén újdonság, hogy 2024-ben az Internorm Ablak Kft. jóvoltából a 2023. évi és az idei társasház pályázók együtt mérettetnek meg, így 19 társasház közül kerül ki a közönség kedvence. A közönségszavazás nyertesei a Knauf Ceiling Solutions, az OTP Ingatlanpont, az OTP Pénzügyi Pont és az Internorm Ablak támogatásában a szakmai zsűri által kiosztott díjaktól függetlenül részesülnek elismerésben.

Negyedik éve az OTP Ingatlanpont és az OTP Pénzügyi Pont támogatásával valósul meg a közönségszavazás családi ház kategóriában, amelyen június 27. (csütörtök) 11:00 és július 4. (csütörtök) 16.00 között lehet voksolni.
A középület kategóriában július 8. (hétfő) 11:00 és július 15.(hétfő) 16.00 között mondhatják el véleményüket szavazatukkal a pályázat közösségi oldalán az érdeklődők. Ebben a kategóriában a nagyközönség megkérdezését idén első alkalommal a Knauf Ceiling Solutions támogatása teszi lehetővé.
A társasházakról pedig július 18. (csütörtök) és július 25. (csütörtök) 16:00 között dönthetnek a pályázat Facebook oldalán. Ez a kategória idén a közönségszavazást a kezdetek óta támogató Internorm Ablak támogatásával valósulhat meg.

A közönségszavazás, ahogyan évek óta, az Év háza pályázat Facebook oldalán zajlik majd. A három kategóriában egy-egy pályamű nyerheti el a szavazók tetszését és ezzel az idei közönségdíjak egyikét. Egy like egy szavazatot ér, ugyanakkor egy személy több épületre is érvényesen szavazhat. Emellett fontos kiemelni: a közönségszavazás eredménye nem befolyásolja a zsűrit, az teljesen független az építész szakma képviselőinek döntésétől.
A neves szakemberekből álló zsűri zárt ajtók mögött fogja kiválasztani a legjobbnak ítélt pályaműveket. A közönségdíjasokkal ellentétben, a hagyományokhoz híven az idei év nyertesei csak a szeptember 25-én megrendezésre kerülő ünnepélyes díjátadón kerülnek nyilvánosságra.

Szavazzanak az Év háza pályázat közösségi oldalán, lájkolják kedvenceiket és buzdítsák szavazásra ismerőseiket is!

Az Év háza pályázat Facebook oldala: https://www.facebook.com/evhazapalyazat/

További információ: www.evhaza.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop