Nyerjen új Whirlpool hűtőjével!

A legújabb Whirlpool akció keretében 2016. december 15-ig bármilyen, a promóciós terméklistában szereplő Whirlpool A++ vagy A+++ energiaosztályú hűtő vásárlása esetén – regisztrálást követően – megnyerhetjük a naponta kisorsolt 92 darab Whirlpool 4YOU mikrohullámú sütő egyikét.

whirlpoolnyeremenyjat 201609 720

A promócióban a promóciós terméklistában szereplő minden Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott szabadon álló és beépíthető A++-os és A+++-os energiaosztályú Whirlpool egyajtós hűtőszekrény, kombinált hűtőszekrény, fagyasztószekrény és fagyasztóláda részt vesz.
Termékregisztrációhoz kattintson IDE!

A nyeremény 92 db 4YOU mikrohullámú sütő (31db Whirlpool „4YOU” MWA 267 WH, 31 db Whirlpool „4YOU” MWA 269 SL, 30 db Whirlpool „4YOU” MWA 268 BL), amelyeket naponta váltakozó színben sorsolnak ki, vagyis fehér, fekete, ezüst és így tovább. Amennyiben a leendő nyertes például fehér színű készüléket szeretne, érdemes azon a napon regisztrálnia, amikor a fehér készülékéket lehet nyerni. A színekről a regisztracio.whirlpool.hu oldalon tájékozódhatunk.

A nyeremény átadása a nyertes jogosultságának ellenőrzése és érvényesítése után történik. Az átadás helyszíne a Whirlpool Magyarország Kft. márkaboltja: Whirlpool Márkabolt és Bemutatóterem, 1085 Budapest, József körút 28.

Sorsolási időpontok: 2016. szeptember 16-tól 2016. december 16-ig naponta.

Amennyiben a nyertes a 30 (harminc) napon belül nem jelentkezik, a határidő lejártát követő napon újabb sorsolás útján pótnyertest hirdetnek, az eredeti nyertes ilyen esetben már nem jogosult a nyereményre.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop