Nyár, kikapcsolódás, Dell

ÁSZF – nem éppen izgalmas, de azzá válhat
Energiatakarékos lakóházak
Egyediség és praktikum a konyhában

dell

A nyár kitűnő lehetőségeket kínál a családi szórakozásra. A strandolás, a kirándulás, és az állatkerti séta azonban igen kimerítő program lehet. Hazaérve másra sem vágytok, csak egy kis lazításra? Fogadjátok meg a Dell néhány jó tanácsát és biztos, hogy otthon is folytatódhat a kikapcsolódás.

Mi lehet az ideális apa-fia program? Például egy közös szurkolás a kedvenc csapatotoknak. De nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a tévécsatornák nem közvetítik a kiválasztott mérkőzést. Szerencsére az interneten biztosan rátaláltok a keresett meccsre, azonban a laptop képernyője sokszor kisebb a nappaliban található tévénél. Ezt könnyen orvosolhatjátok a Dell legújabb fejlesztésű UZ2715H multimédiás Full HD felbontású monitorával. Nem szükséges külön hangfalakat vásárolnotok, mert a készülék beépített hangszórókkal rendelkezik és a két kombinált, digitális fejhallgató-mikrofoncsatlakozó tökéletes, visszhangmentes élményt nyújt. A termékcsalád 27”, 22” és 23”-os modelleket tartalmaz, melyek külső tápellátással rendelkeznek, ezáltal még vékonyabbak és könnyebbek.

Eközben anya és lánya mit csinálhatna délután? Elő a kuktasapkával! Közösen még a konyhában eltöltött idő is vidám, kellemes kikapcsolódássá válhat. Ha már minden receptet kipróbáltatok az otthon fellelhető szakácskönyvekből, akkor irány az internet. Magyarországon hódít a gasztroblog láz, így biztos találtok a kedvetekre való süteményreceptet a világhálón. Az Inspiron 11 3000 elég kicsi ahhoz, hogy a konyhapultból ne foglaljon el sok helyet, viszont elég nagy, hogy a hozzávalókat pontosan lássátok. Az Inspiron 3147 igazán sokoldalú, hiszen a képernyő 360 fokos szögben átforgatható, így egyetlen mozdulattal táblagép lehet a notebookból. A legújabb Intel processzornak köszönhetően az Inspiron modellek gyorsak, és a 10 ujjas kapacitív érintőkijelző segítségével pillanatok alatt tudtok váltani a különböző programok, például az aláfestő zenét lejátszó alkalmazás és a receptet megjelenítő böngésző között.

dell.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop