Nőies, finom elegancia

Relaxáljunk otthon!
Okosotthon, komfort és biztonság
A kivitelezés minősége és a rezsiköltség

Vendéglátónk arra kérte Babos Ágnes lakberendezőt, hogy kedvenc színét felhasználva tervezzen barátságos, fiatalos otthont. A stílust rábízta a tervezőre, a szakember pedig pontosan tudta, hogy csakis nőies és modern elemekhez nyúlhat.

A lakás tulajdonosának régi álma volt, hogy Budapesten éljen. Szereti a hely hangulatát, szépségét, múltját és természetesen a nyüzsgését is. Babos Ágnes lakberendező már a lakás kiválasztásában is segédkezett, az ő javaslatára vásárolta meg a belvárosi lakást, közel a Duna-parthoz. Az ingatlan erősen felújításra szorult, de olyan pompás adottságokkal rendelkezett, hogy nem lehetett nem beleszeretni. A teljes felújítás során először áttervezték a lakás alaprajzát. A 165 négyzetméteren előszobát, konyhával és étkezővel egybenyitott nappalit, két külön fürdőszobával ellátott hálószobát gardróbbal és egy vendégmosdót alakítottak ki. A hölgy egyik kedvenc színe a barna, amelynek árnyalatai a lakás szinte teljes területén vagy így, vagy új megjelennek.

A tágas, íves falú nappali fókuszában a Chesterfield-jellegű ülőgarnitúra áll. A púderrózsaszín, nagyon alaposan kidolgozott luxusbútor szinte felöltözteti a szobát. Remek választás volt hozzá a dupla lapú körasztalka, valamint a kisméretű szőnyeg is. A térre jellemző a hajlékonyság, a finomság, a sok lekerekített motívum, az igényes anyaghasználat. A nappaliban egy nagyméretű tömörfaasztal is helyet kapott púderrózsaszín, mikroplüss székekkel, valamint ide helyezték el a dolgozósarkot is. A térben nagyon hangsúlyos elem a kristálycsillár, amely a romantikus és klasszikus hangulatot csak tetézi. A nappalira jellemző elevenség és élénkség a többi helyiségben is folytatódik. A minden igényt kielégítő csúcsmodern konyhabútor tér a térben érzést kelt, mellette az étkezőasztal bőrtámlájú székei igazán vagányak. A nőies légkör a hálószobában folytatódik, az igényesség és a játékosság itt sem marad el. Jó választás a nagyméretű franciaágy magasított háttámlával, amely szinte dekorációként hat a térben, a világosbarna, a cseppnyi glamour és a hófehér kellemes, pihentető látvány. Remek megoldást láthatunk a fürdőszobában is, ahol a zuhanyozó és a fürdőkád egymás mellett kapott helyet, üvegfallal elválasztva. A változatosságban rejlő összhang valamennyi helyiségben megjelenik, ahogyan a szépség, a minőség és a nőiesség is, amely egyedivé, otthonossá, meghitté varázsolja ezt a budapesti álomotthont.

 

Részletek összehangolása, sokszínű és változatos elképzelések ízléses összefogása… Így jöhet létre az egyedi igényeknek megfelelő, stílusos végeredmény, amely tükrözi a tulajdonos ambícióit, ugyanakkor a kényelem, harmónia őt magát is boldogabbá teszi.
Babos László, Babos Ágnes
építészmérnök, belsőépítész
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop