Nem álom a saját strand!

A nyári időszak egyértelműen a kertszépítés fő szezonja, ilyenkor füvesítünk, virágokat ültetünk, bokrokat metszünk, ám hagyjunk lehetőséget a munka eredményének kiélvezésére is. Egy tágas udvar például valódi örömforrássá lesz, ha egy kis házi strandot alakítunk ki benne, hűsölhetünk a forró nyári napokon. Íme néhány tipp, de részletesen is olvashatnak a témáról a https://kertszepites.com/ oldalon.

nemalomasajatstrand 720

Milyen medencében gondolkodjunk?
Amikor egy kisgyerek érkezik a családba, nagyon sokan vásárolnak felfújható medencét, hogy kedvére tudjon benne lubickolni. Természetesen nem csak a kicsik előjoga a fürdőzés, teljesen érthető, ha a család apraja és nagyja egyaránt élvezni akarja a kellemesen langyos víz simogató érzését. Bár vannak kifejezetten nagyméretű, felfújható peremmel rendelkező terméktípusok, ha hosszú távon gondolkodunk, érdemesebb egy merev vázzal rendelkező medencét választani. A stabil szerkezetek tartórészei a korrózióval szemben remekül ellenállnak, és sok éven keresztül látják el a feladatukat. Bár a szezonon túl minden esetben le kell bontani, és fagymentes körülmények között tárolni, a szerelés nem igényel külön szaktudást, így bárki el tudja azt végezni. A legjobbnak ítélt medencetípusokról a www.kertszepites.com felületen mindent megtudhat, ami alapján könnyedén meghozhatjuk a döntést.

Fontos a szakszerű elhelyezés!
Ha már sikerült kiválasztani a medencét, a telepítés során érdemes odafigyelni néhány dologra. Gondoskodni kell a vízszintes, törmelékektől megtisztított felületről. Szerencsés az adott alapterületre homokágyat készíteni, de ezen felül védőfólia lehelyezése is célszerű a kiszúródás elleni védelem érdekében. Legyen a medence körül elegendő hely, kerülendő az is, hogy a fákról, bokrokról közvetlenül belehulljanak levelek, bogarak, ágak. A megfelelő kiegészítők segítségével könnyedén tisztán tartható a medencevíz, és egy szezonban csak minimális cserére lesz szükség.

Tegye teljessé a kertjét egy stílusos medencével, hogy egy-egy hosszú munkanap végén vagy a szabadság alatt bármikor megmártózhasson, jólesően felfrissülve a kimerítő forróságban!

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop