Napsütötte Toszkána

Rebeka nagy álma, hogy szobája kedvenc filmjének, a Napsütötte Toszkána romantikus hangulatát idézze. A megvalósításhoz a Térnyerőket, azaz Juditot és Márkot hívta segítségül.

 

01

 

jöjjön az ihlet

A tetőtéri szoba régi sárga-kék falai helyett fehér, szemcsés textúrájú, enyhén foltos falakat képzelünk el. A régi matrac eltűnik, és egy díszes vaságy kerül a szobába, lágyan leomló függönyökkel keretezve. Az átlagos íróasztalt egy különleges rusztikus darab váltja fel. Felszerelünk egy fali kutat, és a hangulatfényekről sem feledkezünk meg. Új és régi, kopott tárgyak összhangja kelti életre a tinédzser lány romantikus álmát.

 

Lesd el az ötleteket!

A régi, nehezen hozzáférhető gardróbot kibontottuk, a helyén puha kuckót alakítottunk ki sok-sok párnával. Itt akár a barátok is kényelmesen éjszakázhatnak. A kis gardróbot egy fiókos komóddal helyettesítettük az ágy mellett. Az ágy körül finom fátyolfüggöny omlik alá, amit tetszés szerint elköthet, illetve leengedhet Rebeka. A függöny mögött apró fények adják a hangulatvilágítást. A párnahuzatokat fodros szoknyákból varrtuk. Egy díszes bútorgombokkal dekorált deszkafogas is került a szobába. A rusztikus asztalt átcsiszoltuk, és matt lakkal lekentük, így a kopottas textúra tartós marad. Stílusos kiegészítője a fotókra, cetlikre váró, deszkákból összeállított „kitűzőtábla”. Az ajtó mellé egy falikút került, ami nem csak különleges, a filmet idéző dísz, de akár tárolni is lehet benne ezt-azt. Egy régi kaptártető is új funkciót kapott: lekentük, és ma már az ágy alatt praktikusan tárolható, helytakarékos lerakóasztalkaként használja Rebeka.

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop