Munka, játék, élmény

dellA Dell a teljes körű informatikai megoldások egyik vezető szállítója bemutatta az új Inspiron 11 3000 és az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1, valamint az Inspiron 20 3000 sorozat All-in-One modelljeit. Emellett bejelentette a Dell UltraSharp UZ2715H, UZ2315H és UZ2215H multimédiás monitorokat is. Az új termékek innovatív formavilága és a csatlakozási lehetőségek széles kínálata egyszerre biztosítja a játék élményét és a hatékony munka lehetőségét.

„Az Inspiron 2-in-1 eszközöket úgy terveztük, hogy hatékonyan támogassák a munkavégzést és a szórakozást, valamint a családdal és a barátokkal töltött időben is tökéletes társak legyenek. A Dell ügyfelei minden eddiginél rugalmasabban élhetik mindennapjaikat, mivel az eszközeiket a bárhová magukkal vihetik, így a technológia az életük állandó részévé válhat” – mondta Sam Burd, a Dell személyi számítástechnikai termékekkel foglalkozó csoportjának alelnöke.

Kiemelkedő rugalmasság, kiváló érték

Az új Inspiron 2-in-1 modellekkel pillanatok alatt lehet váltani a görgetés és a gépelés között, így ideális választás a táblagépek és a számítógépek legjobb tulajdonságait kereső felhasználóknak. A 11 és a 13 hüvelykes készülékek olyan egyedi zsanérkialakítással rendelkeznek, amely segítségével a laptop 360 fokos szögben átforgatható, így táblagéppé alakítható. A 10 ujjas kapacitív érintőképernyővel szinte minden feladat kényelmesen megoldható: akár hagyományos billentyűzettel írjuk a félév végi esszét, akár táblagép módban lapozunk egy elektronikus könyvben. A legújabb Intel processzoroknak köszönhetően a nagy teljesítményű gépek azonnal reagálnak, így pillanatok alatt megoldható a váltás a különböző feladatok között – például egy projektfeladat vagy a barátokkal és családdal való online csevegés között.
Az összes Inspiron terméken elérhető új funkciók közé tartozik a 20 GB felhőalapú Dropbox tárhely a megosztáshoz, a mentéshez és a közös munkához, valamint egy arcfelismerő szoftver, amely biztonságosabbá teszi a jelszóvédett weboldalak használatát.

• Az Inspiron 11 3000 sorozat 2-in-1 modell akár Intel Pentium négymagos processzorral is elérhető, kiváló mobilitást biztosít, és az 500 GB tárolókapacitásnak köszönhetően a felhasználók maguknál tarthatják videóikat, képeiket és zenéiket. A könnyű kialakítás és az akár 8 óra 18 perces akkumulátor üzemidő egyszerűvé és hatékonnyá tesz még egy városban rohangálással töltött napot is. Amikor pedig elérkezik az idő a szórakozásra, a szegélyig kifutó kijelző és a széles betekintési szög tökéletes megoldás a tévésorozatok vagy filmek megtekintésére A Waves MAXXAudio technológia megdöbbentően valósághű hangvilága teszi teljessé a magával ragadó szórakozás élményét. 

• Az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1 modellje 4.generációs Intel Core i porcesszorral rendelkezik, és számos további funkciót kínál. Például a hatékonyságot elősegítő háttérvilágítású billentyűzetet, vagy a 13,3 hüvelykes, opcionális Full HD kijelzőt. A beépített passzív digitális toll tökéletes a jegyzeteléshez vagy a rajzok finom szerkesztéséhez, az ingyenes 20 GB Dropbox tárhely pedig gondoskodik róla, hogy a fontos dokumentumok mindig elérhetők legyenek.

Vonzó funkciók, kis méret

Az új Inspiron 20 3000 sorozat a Dell legújabb, belépő szintű all-in-one modellje, amely vonzó funkciókat és prémiumkategóriás hangszórókat párosít a hihetetlenül vékony és könnyű kialakítással. A 19,5 hüvelykes HD kijelzővel és a minimum négymagos Intel Pentium processzorokkal rendelkező AIO készülék elég könnyű ahhoz, hogy hordozható legyen a lakáson belül, így bármikor eldönthetjük, hogy hol és hogyan kívánjuk megnézni az esti filmet. Ha elsősorban családi számítógépként szeretnénk használni a nappaliban, de néha át szeretnénk vinni a gyerekszobába, hogy csendesen lehessen koncentrálni a házi feladatra: mindez gond nélkül, könnyedén megoldható. Az AIO készülékhez állítható A-állvány tartozik, amellyel többféle módon tekinthetők meg a tartalmak: bárhová helyezük a készüléket, kényelmes, intuitív lesz a használata. A Waves MAXXAudio technológia és a beépített mélynyomó nagyszerű hangminőséget biztosít, így a minőségi médiafogyasztás rendkívül kedvező áron érhető el.

Az új 27, 23, és 21,5 hüvelykes Dell UltraSharp multimédiás monitorok magasabb szintre emelik a lehetőségeket. A monitorok teljes körű multimédiás konfigurációt biztosítanak, beleértve a lenyűgöző Full HD képernyőfelbontást, a testre szabható nézeteket és a 2,0 megapixeles Full HD webkamerát. A kijelzőket a Microsoft Lync rendszerhez optimalizálták, így a felhasználók hang- és videohívásokat kezdeményezhetnek a Lync felhasználókkal, megoszthatják képernyőjüket egymással, és virtuális táblákon keresztül is kommunikálhatnak. A videohívások közben a résztvevők rendkívül tisztán láthatják és hallhatják egymást, élvezve az ultraszéles, 178 fokos betekintési szöggel rendelkező 1920 x 1080 Full HD felbontást és a beépített visszhangmentesítőt.

Elérhetőség és árak

• Az Inspiron 11 3000 sorozat 2-in-1 Magyarországon csak angol billentyűzettel lesz elérhető
• Az Inspiron 13 7000 sorozat 2-in-1 eszközei Magyarországon egyelőre nem elérhetők 
• Az UltraSharp monitorok a következő ajánlott árakon vásárolhatóak meg: 64 990 Ft (UZ2215H); 74 990 Ft (UZ2315H); 109 990 Ft (UZ2715H)
• Az Inspiron 20 3000 sorozat AIO eszközei 184 990 Ft-os kezdő ártól vásásrolhatóak meg.

dell.hu

 

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop