Modern elegancia & tökéletes panoráma

Hangulatteremtés fényekkel
Háztartási meleg víz előállítása
A púder és szürke eleganciája

Képeslapra kívánkozó budai és pesti panoráma – Duna, Országház, Várnegyed, budai hegyek… Mindezen szépségek ellentéteként adott volt egy évek óta felújítatlan lakás, amelyből Lang Viktória lakberendező varázsolt minden kényelemmel felszerelt otthont.

moderneleganciatokeletespanorama 720

Már a legelső alkalommal, amikor megláttam a lakást, lenyűgözött a gyönyörű panoráma. A Gellérthegyi teraszról belátni a budai hegyeket, a Várat, az alattunk folyó Dunát. Ennek a szépségnek az ellentéte volt az évek óta felújítatlan belső tér, amely alapos szerkezeti és esztétikai átalakuláson esett át, hogy megfeleljen az új tulajdonos kényelmi és funkcionális elvárásainak. Az alapok újraértelmezésével kezdtük, átterveztem a helyiségek elrendezését, megfelelve a mai kor életterének. A bejárat melletti vendégmosdó átkerült a konyha felőli oldalra, a mosdó helyére pedig egy nagy gardróbszekrényt építettünk kabátoknak, cipőknek. Ezzel plusz hellyel bővült a nappali, kényelmesen befért a sarok elrendezésű kanapé és az étkezőasztal. A kanapéval szemben a tévé és a médiakomód kapott helyet, amely a komplett házi iroda eszközeit elrejti, föléje és a két oldalra könyvespolc került. A régi radiátorokat padlófűtésre cseréltük, a padló természetes travertin kőburkolatot kapott, a falakat pazar textúrájú tapéta borítja.

A mennyezeten led sávvilágítást alakítottunk ki, amit az étkező felett, a konyhában és az előtérben mennyezeti csillár egészít ki. Az egész lakás a korszerűsítés jegyében intelligens rendszert kapott, amely a fűtést, világítást, árnyékolást is vezérli. A konyhát minden kényelemmel felszerelve terveztem, a szép külső professzionális belső elrendezést rejt. A nappali furnérozott falburkolata a falba simuló ajtóval a privát szférába vezet, ahol az ajtó mögött a hálószoba-gardrób-fürdőszoba található. Egyedileg készült a taupe bőr franciaágy, amelyhez luxus kényelmű csúcskategóriásmatracot választottunk. A hálószobába az ággyal szembeni falra terveztük a tévét és a médiafelszerelést rejtő furnérozott bútorfalat. A falba integrált bioetanol kandalló a romantikus estéket idézi. A hálószoba közvetlen közelében kapott helyet a praktikus, méretre szabott gardróbhelyiség. Tervezésekor figyelembe vettük a tulajdonos komplett ruhatárát, eszerint kialakítva a belső elrendezést. A gardrób mellett a minden igényt kielégítő spa fürdőszoba található magas minőségű anyagokkal, a padlóra és a falra is azonos travertin kőburkolat került, a zuhanyzóba ugyanabból az anyagból vágott kőmozaikot tettünk. A szabadon álló kád mögé bronztükör burkolat került, lágyan visszatükrözve a kétszemélyes wellness zuhanyzót és a színes led világítást. A tágas fürdőszobában épített szekrény mögé kerültek a mosó-szárító gépek, és jutott hely egy kényelmes infraszaunának is.

Amerre csak tekintünk a lakásban, mindenütt minőségi anyagok és megoldások, hogy a modern stílust időtlen art deco elemekkel kombinálva méltó enteriőr szülessen a gyönyörű panorámához.

  

Alapvető kiindulópont egy otthon megtervezésekor, hogy az a benne élők személyiségéhez, életviteléhez illeszkedjen. Megbízóimnak gyakran tervezek egyedi bútorokat, lámpákat, kedvelem az időtlen luxust és a hagyományos eleganciát.”

moderneleganciatokeletespanorama portre

Lang Viktória
lakberendező
2011-ben az Év lakberendezője

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop