Modern country ház a sziklafalon

Közvetlenül egy sziklára épült ez a texasi lakóház, idilli kilátást kínálva a négygyermekes családnak. Fehér lécborítással, fekete nyílászárókkal, valamint sötét fémtetőjével külseje hű maradt a modern parasztház stílusához, enteriőrjei pedig kortalanok, egyedi megoldásokkal fűszerezve.

Egy texasi farmház romjaira épült ez a Younger Homes tervezte családi ház, amelyet tölgyfák öveznek. A stílusát illetően már messziről látható, hogy az USA-ban járunk: az alapvetően modern parasztházkarakter kívül-belül érzékelhető, amelyet a helyi építészeti jellegzetességek szem előtt tartásával, de végtelen nagy szabadsággal terveztek egy sokgyermekes amerikai család számára.

A barátságos miliőben számos egyedi megoldás mellett az elegánsan berendezett ház dizájnja lélegzetelállítóan nagyszabású, a túlzott luxus mellőzésével. A kétemeletes, fehér faburkolatú modern épület minden helyiségében – a tágas közösségi tér, az emeleti hálószobák és fürdőszobák – a fehér falak és fekete acél ablakkeretek kontrasztra adja meg az alaphangot, az ablakokon keresztül pedig rengeteg természetes fény árad be a délnyugati fekvésű szobákba. A tervezőket az a cél vezérelte, hogy az ingatlan úgy nézzen ki, mintha mindig is ott állt volna, amiben persze sokat segített a házat körülvevő dús növényzet is. A ma épült amerikai farmházak jellemzője a hatalmas társasági tér, amely egyrészt biztosítja az ottélők kényelmét, másrészt egyszerűségüknél fogva meleg, barátságos enteriőröket hoz létre, amelyben a lakók és vendégeik is otthonosan érzik magukat.

Stílusos, komfortos, a sok természetes fénynek köszönhetőn egészséges, nyitott a külterek felé, mégis intim és otthonos. A bútorok időtlenek, nem dőlnek be a legújabb trendeknek: a világosak a sötéttel keveredve teljes összhangban állnak, a központi kerek csillár izgalmasan dinamizálja a nagy teret. A tervezők szerint fontos szempont, hogy az egész házban folytonosságérzet keletkezzen mind a ház építészeti jellegében, mind dizájnjában. „Szükség van olyan alapelemekre, amelyek összekötik a tereket, legyen szó lambériáról, színpalettáról, járólapokról, csempékről.”

Farmház ide vagy oda, bármely szegletét is nézzük, a ház dizájnja lélegzetelállítóan modern, így számos ötletet mi is átvehetünk, de ehhez nem kell feltétlenül farmházban laknunk!

A texasi tervezőpáros környezeti szempontból fenntartható és egészséges otthonokban gondolkodik, megrendelőik életminőségének javítása örömmel tölti el őket.
Younger Homes
www.younger-homes.com

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop