MKM egyedi konyhai hátfal – minőség, kényelem, megbízhatóság

Honlapunk „Látványtervező” menüpontja alatt folyamatosan bővülő kínálatunkban számtalan ingyenesen hozzáférhető kép található. Válassza ki a konyhabútora színéhez, stílusához leginkább illőt, de a grafika lehet saját vagy letöltött kép is.

A helyszíni felmérést követően a megadott méretek alapján elkészítjük az üveg hátfalat, amely minimum 4 mm vastag edzett üveg, hogy ellenálljon az idő múlásának.

A konyhai hátfalak előnyei

Gyönyörű színek. A képeket extra nagy felbontású UV nyomtatóval készítjük, ezért a gyönyörű színek évek múltán sem változnak.

Könnyű tisztíthatóság. A konyhai hátfal tisztítása a csempéhez képest sokkal egyszerűbb, gond nélkül használható egyszerű ablaktisztító is.

Egyedi megjelenés. Képzelje el, milyen öröm, ha a konyhája stílusához illő kedvenc képét, mintáját főzés közben is viszontláthatja!

Kapcsolók és konnektorok. Ne aggódjon, szakértő kollégáink pontosan rögzítik a kapcsolók, konnektor furatának helyét, hogy a hátfal tökéletesen passzoljon a falhoz.

Tiszta és profi kivitelezés. A hátfalak rögzítésében óriási rutint szereztünk az évek során, a ragasztás semmiféle zajjal, kosszal nem jár.

Pontos illesztések. A felmérés és gyártás során nagy figyelmet fordítunk a pontos méretekre, ezért minden hátfalunk pontosan illeszkedik.

Mennyibe kerül egy konyhai hátfal? Termékeink egyedi üvegvastagsággal és méretben készülnek, ezért minden árajánlatunk egyedi árazású, honlapunkon előzetesen tájékozódhat a nagyságrendekről.

MKM ÜVEG DESIGN STÚDIÓ KFT.
1106 Budapest, Jászberényi út 47/C
mail: csiszoltuveg@mkmuveg.hu
web: www.mkmuveg.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop