Minőségi sarokcsiszoló, gyémánt lyukfúróval

Idősfa-átültető géppel sikeresebb
Minőségi lakásriasztók MABISZ minősítéssel
Villamos energia tárolás lakossági napelemes rendszerekhez

Építkezés, lakásfelújítás során a munkálatokhoz szükség van jó minőségű sarokcsiszolóra, hiszen a padló- vagy falburkolat kemény lapját, csempét, márványt vagy gránittáblákat gyakran át kell fúrni, csiszolni. Nem mindegy tehát, hogy a szerszám hatásfoka milyen, mennyi ideig vág gyorsan, töredezettségmentesen, ez pedig a gyémánt lyukfúrótól függ.

minosegisarokcsiszolo 1903 720

A sarokcsiszoló nevezhető tökéletesen használható eszköznek, ha olyan furatokat készít, amely körkörös, jó minőségű, töredezettségmentes. Ehhez azonban nemcsak a célszerszámnak kell megfelelő minőséget nyújtania, a fúró gyémántfeje is minőségi kell, hogy legyen.

Melyek a gyémántfúrók főbb jellemzői?
A gyémánt lyukfúrókkal egyszerű és tiszta lesz a munkavégzés. Nincsenek nagyobb törmelékek, csak a fúrásból visszamaradt finom, porszerű anyag. A jó minőségű gyémánt lyukfúróknak nincs szüksége vízhűtésre, mert integrált hűtőfolyadékot tartalmaznak, ami megelőzi a gyémántszemcsék idő előtti amortizációját a vákuum forrasztott gyémántbevonaton. Emiatt nem lesz szükség néhány típusnál a külön vizespalackos hűtés használatára.
A víz bejutását a kisebb fúrók esetében a szerszám kerületén elhelyezkedő spirálhorony segíti elő, míg a nagyobb teljesítményű fúróknál a szerszám belsejében elhelyezkedő szivacs biztosíthatja. A gyémántbevonatos réteg és a speciálisan kialakított geometria nyújt kitűnő teljesítményt ahhoz, hogy a furat széle ne töredezzen ki. A fordulatszám nagyon tág határok között képes mozogni, Keményre égetett csempékhez használható, valamint kerámiához, gres- és gránit lapokhoz is. A kisebb gyémánt lyukfúró használatát könnyítheti a fúróvezető és a vízhűtő készülék, amely tartozékként megtalálható a dobozokban, míg a nagyobb szerszámokhoz ugyanezen tartozékok megvásárolhatóak.
Amit kifejezetten tilos, az az ütvefúrás! A gyémánt lyukfúrót csak burkolólapokhoz lehet felhasználni, de ha falazatba szeretnénk, akkor gondoskodjunk megfelelő fúrószárról.

Alkatrészek a szerszámhoz
A csempevago-lapszintezo.hu webáruházban széles kínálattal várják kivitelezők és viszonteladók érdeklődését, termékeik kiváló ár-érték arányban vásárolhatók meg, akár darabonként, akár különböző készletekbe csomagolva.
Gyémánt lyukfúrók sarokcsiszolóra több kivitelben is kaphatók attól függően, milyen fúráshoz keresünk alkatrészeket. Ennek függvényében kapható a lyukfúró száraz és vizes használathoz, vagy csak száraz vagy csak vizes használathoz is. A gyémántfúrók egyes típusai alkalmasak fúrógépek és sarokcsiszolók kiegészítőinek is, ekkor megfelelő adapter gondoskodik arról, hogy az illeszkedés tökéletes legyen. Ezek után a készüléket használhatjuk lyukasztásra és körkivágásra, a kereskedelmi forgalomban lévő márványokhoz, gránitokhoz, kemény fagyálló anyagokhoz, greslapokhoz és egyéb burkolólapokhoz.
A gyémántfúrók élettartama növelhető, ha hűtéses üzemmódban dolgozunk a gépünkkel, de természetesen használható hűtés nélküli módban is.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop