Mindent tudunk a szaunákról

Cégünk, a Finn Szauna Kft. három évtizede foglalkozik szaunák építésével, szaunakályhák, tartozékok és alapanyagok forgalmazásával, illetve egyedi szaunakabinok gyártásával, helyszíni szerelésével (korábban Policoop – Finn Szauna Kft. néven működtünk).

mindenttutdunkaszaunakrol 720

Első 20 évünk alatt Európa vezető szauna gyártójának, a Finn HARVIA cég képviseletét láttuk el itthon és a környező magyar területeken, ez idő alatt a finn kollégák bevezettek minket a minőségi és hosszú élettartamú szaunagyártás rejtelmeibe. A HARVIA cég és a mi sok éves tapasztalatunk biztosítja szaunáink magas színvonalát, ezért is döntött mellettünk a sok száz magánszemély mellett számos közületi intézmény, fürdők, szállodák, fittnessterem stb.

mindenttutdunkaszaunakrol 3
Díjtalan felméréssel és tervezéssel az Ön igénye szerinti finn, infra- vagy kombi szaunáját készítjük el. Mivel a különböző típusú szaunáknak más-más hatásai vannak az emberi szervezetre, nem mindig egyértelmű, hogy melyik lenne leginkább megfelelő az igényeinknek. A legelső kérdéstől bizalommal kereshet bennünket, tájékozódhat honlapunkról, majd pedig a legelőnyösebb szauna kiválasztása után a tervezés és megvalósítás során együtt dolgozunk Önnel, mint enteriőrtervező, belsőépítész és formatervező. Aki maga szeretné megépíteni szaunáját, annak is szívesen állunk rendelkezésére tanácsadással.

mindenttutdunkaszaunakrol 4
A szaunák értékesítésén és építésen túl szolgáltatásainkhoz tartozik még:

  • gőzgenerátorok forgalmazása, gőzkabinok gépészeti kivitelezése;
  • sókabinok, sószobák építése parajdi és himalájai sótéglából;
  • a WELLIS értékesítő partnereként jakuzzik széles választékát kínáljuk.

mindenttutdunkaszaunakrol 2
Címünk: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
Weboldal: www.finnszauna.hu
Telefon: 30/914 6189, 70/904 7575
Email: szauna@finnszauna.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop