Minden korszerű háznak szüksége van rá!

Melyiket hová? – Szigetelőanyagok sokfélesége
Napelemek fényes karrierje
Varázsolja egyedivé szekrényét!

Ma már egy épület felújításához, vagy egy új családi ház felépítéséhez alapszinten hozzá tartozik a megfelelő hőszigetelés kialakítása. Az épületek homlokzati hőszigetelésével 25-35 százalékkal csökkenthető a hőveszteség, s ez a tulajdonosok számára nagymértékű energia- és költség megtakarítást jelent. A takarékoskodás az energiával egyúttal a környezet védelmét is jelenti. A szép homlokzat, a megfelelő hőháztartású falak ugyanakkor értéknövelő hatással vannak minden épületre.

 

 

 

Ráadásul, ha egy ingatlantulajdonos eladásra, vagy bérlésre kínálja ingatlanját, ma már el kell készíttetnie a ház energia tanúsítását. A megfelelő hőszigetelés a tanúsítás során magasabb kategóriát eredményez az energiatakarékosságot illetően, s így előnyösebb lehetőség nyílik az eladásra, bérbe adásra.

 

Akár új épület építéséről, akár felújításról van szó, a MAPEI Mapetherm homlokzati hőszigetelő rendszer teljes megoldást kínál, és már rengeteg építkezésen már bizonyított.

 

A Kiváló Építési Termék védjeggyel és ÉMI 100% minőségjellel rendelkező rendszer lelke a hazai gyártású, csúcsminőségű ragasztó, amely a hőszigetelő táblák megfelelő tapadását biztosítja. A rendszer fontos tulajdonsága továbbá, hogy tűzálló, vagyis rendelkezik ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) által bevizsgált tűzvédelmi besorolással.

 

A homlokzat műszaki, szerkezeti és hőtechnikai tervezéséhez szorosan kapcsolódik a struktúra és a homlokzati szín meghatározása. Az épület értékét növeli a magas minőségi anyagokkal kivitelezett homlokzat, mely jó páraáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, és a színtartó vakolattal igazi dísze a házunknak, amely ellenáll a környezeti hatásoknak.

 

A vakolatok színválasztásánál szabályokat kell figyelembe venni: a sötétebb színű homlokzatok jobban felmelegednek, és magukban tartják a hőt, mint a világos színűek, ezért ezt is érdemes mérlegelni a szín választásánál. A MAPEI vakolati rendszerében bármilyen színt előállítható.

 

Hőszigetelési akció

Most azok, aki még az idén hőszigetelni szeretnék a házukat a MAPEI segítséget nyújt. Akik 2013. november 15-ig regisztrálnak a www.hoszigetelesmindenkinek.hu weboldalon, azok részére a Mapei hőszigetelési szakértői ingyenes hőszigetelési tanácsadást, valamint egy rendkívüli extra kedvezményes árajánlatot készítenek, hogy még az idén megvalósíthassák házuk energiatakarékos hőszigetelését.

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop