Miért a természetes kő a legjobb hidegburkolat?

Otthonunk kialakítása, korszerűsítése esetén ma már alapvető elvárás a könnyű és gazdaságos fenntarthatóság, a praktikum és az egészség.

A piac számtalan különleges hidegburkolatot kínál, ám a természetes kövek verhetetlenek. Több millió éves geológiai folyamatok hozták létre, nyomai a felületekben régmúlt korokról mesélnek, tartós és időtálló, soha nem megy ki a divatból, nem igényel komolyabb gondoskodást, könnyen tisztítható hétköznapi tisztítószerekkel is, de vizes környezetben is elkerülhető az anyag károsodása vagy elszíneződése.

antique-stone

A kőlapok időtlen karaktere miatt gyakorlatilag bármely stílushoz találhatunk megfelelő árnyalatú, hangulatú, textúrájú, gránitot, márványt, travertint, pala, vagy gneisz és kvarcit burkolatot, amely még értékesebbé és szebbé teszi otthonunk belső tereit, de külső épületburkolatként is gyönyörű. Nem véletlenül csodálhatjuk számtalan történelmi épületen, de a kőlapokból gyönyörű kortárs, modernista vagy minimalista épületburkolatokat is képezhetünk.

Bármelyik természetes követ is választjuk, mindenképp az eleganciára szavazunk, döntésünk ökológiailag fenntartható és egészségközpontú lesz.

2040 Budaörs, Petőfi Sándor u. 73.
Telefon: 30/231 0011, 30/231 0009
mail:info@antiquestone.hu
web: www.antiquestone.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop