Megnyílt a Sapho kétszintes bemutatóterme

Kényelem egy kattintásra!
A VÍZ mindent összeköt!
Melyek a kültéri járólap „hozzávalói”?

Budapest belvárosában megnyílt a Sapho kétszintes fürdőszoba- és konyha bemutatóterme, hogy ezentúl a magyar piacon már jól ismert márka termékeivel ne csak katalógusban és weboldalakon találkozhassunk.

megnyiltasaphoketszintesbem 720

Talán Ön is régóta fontolgatja fürdőszobája felújítását, csak éppen sohasem érzett elég erőt ahhoz, hogy belekezdjen? Rengeteg kérdés merül fel bennünk ilyenkor: hogyan induljak neki a tervezésnek? Kihez forduljak az ötleteimmel? Hogyan tudom kiválasztani a megfelelő termékeket? Miről ismerem fel a valódi minőséget? Zuhanykabint vagy fürdőkádat válasszak? Milyen csempe és bútor illene az új fürdőszobámba?

Minden, ami egy kényelmes, kellemes fürdőszoba berendezéséhez szükséges, a Sapho kétszintes budapesti belvárosi bemutatótermében megtalálható, a Zichy Jenő utca 48. szám alatt. A több mint 300 négyzetméteren a szaniterek és hidegburkolati termékek nemcsak lenyűgöző választékban tapinthatók és érzékelhetők – fókuszban a fürdőszobai bútorok, zuhanykabinok, kádak és egyéb kiegészítő termékek –, hanem a legújabb trendekhez igazodva, ötleteket is adnak a vásárlóknak. A berendezések kiválasztásakor kérdéseire kiváló termékismerettel rendelkező munkatársaink készséggel válaszolnak. Büszkék vagyunk arra, hogy kínálatunkba kizárólag olyan, gondosan megválogatott termékek kerülnek be, amelyek szigorú minőségi előírásainknak megfelelnek.

Ha kérdése merülne fel, hívjon bennünket, állunk rendelkezésére, vagy tájékozódjon weboldalunkon.

Cím: 1066. Budapest, Zichy Jenő utca 48
Nyitva tartás: H – P 9:00 – 18:00, Sz – V Zárva

Tel.: 70/612 2580, 70/779 5383
E-mail: sapho@sapho.hu, konyha@sapho.hu, bemutato@sapho.hu

Web: saphokft.hu

 

saphologo 202006

 

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop