Luxclear Protect – bevonatos üveg zuhanyzókhoz

A Luxclear Protect egy transzparens üveg, az egyik oldalán láthatatlan, pyrolitikus bevonattal, amelyet kifejezetten zuhanyfalakhoz terveztek.

Ezt a különleges, örök bevonatot az üvegfelület védelmére és az öregedési folyamat drasztikus lelassítására fejlesztették ki, amely ha vízzel és tisztítószerekkel érintkezik, meggátolja a szennyeződések üvegfelületre való tapadását. Az utángyártott termékektől eltérően a Luxclear Protect bevonat összeolvad az üveggel, és tartósan lezárja az üvegfelületet, hogy megakadályozza az üveg behomályosodását és fénytelenné válását.

Előnyök

 • A Luxclear Protect az üvegfelületen lévő bevonatnak köszönhetően a termék élettartama alatt mentes marad a látható korróziótól és foltoktól a bevonatos felületen.
 • Az AGC 10 éves korróziómentes garanciát ad.
 • Az üveg gyártása során felvitt bevonat ipari alkalmazása biztosítja az üvegkezelés tartósságát, gondtalanná téve a tárolást és a kezelést. A Luxclear Protect nagyon jó kémiai tartóssággal rendelkezik (A osztály az EN 1096-2 szabvány szerint).
 • A Luxclear Protect feldolgozása ugyanolyan egyszerű, mint az azonos vastagságú tiszta floatüvegé, hasonló paraméterekkel edzhető.
 • A láthatatlan bevonat nem változtatja meg az üveg optikai tulajdonságait a fényáteresztés, a visszaverődés és a színek tekintetében.
 • Az edzett üveg biztosítja a biztonságot.

Alkalmazások

A Luxclear Protect tökéletes megoldás zuhany- és fürdőkabinokhoz.

Tudta-e?
Mivel az üveg fő alapanyaga a homok, ezért nagymértékben tartalmaz nátriumot. Amikor a víz kapcsolatba lép a nátriummal, jelentősen rongálja az üveg felületét, jellegzetes fehéres színt adva (látható korrózió), amelyet nem lehet eltávolítani. A Luxclear Protect láthatatlan bevonattal védi az üveget a korrózióval szemben.

www.agc-yourglass.com


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop