Letisztult elegancia, síkpalával

Hőszigetelő rendszerek és a rendszergarancia
Melegség egy hangulatos kandallóval
A természetes lakóklíma titka…

Sokan nem tudják, de a modern, Eternit síkpala ma már nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó egészségre káros anyag, hanem természetes alapanyagú, egyszerűen, gyorsan szerelhető, egyre gyakrabban alkalmazott tetőfedő vagy homlokzatburkoló elem. A szálcement síkpala különböző változataival, különböző rakási módokkal a legkülönbözőbb stílusú tetők építhetők. Ismerjük meg a franciafedést!

letisztulteleg 720

Ez a szép és modern szálcement anyag számos különböző fedési móddal változatos látványt kínál. Készülhet a tetőnk a kötöttségek nélküli angolfedéssel, a fiatalos és lendületes svájcifedéssel, de a klasszikus palafedés látványát a tradicionális németfedéssel érhetjük el.
Ezúttal a franciafedés adta lehetőségeket vesszük górcső alá, amely klasszikusan elegáns megjelenést kölcsönöz a tetőnek, és jól illeszkedik a manapság kedvelt, a házakon is megjelenő letisztult formákhoz. A modern, szálcement alapú síkpala az elegáns szürke színben a legelterjedtebb, de ma már akár a szivárvány minden színében rendelhető. Ezekről a színekről a környezetbarát anyag, a szálcement gondoskodik.

Franciafedés: tisztaság, elegancia, esztétikum
Az Eternit az elegancia hazájából származó fedési módjával, a franciafedéssel készülő tetői a klasszikus szépséget képviselik. A franciafedések átlós vonalvezetése szép, egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőnek, emellett pedig viharbiztossá is teszi azt. Mindez olyan innovatív megoldásoknak köszönhető, mint a gerinc és élek szegélypalákkal való elfedése és az újszerű kampók vonal menti kiszellőztetése, szegélypalákkal való fedése, valamint a rögzítő kampók használata.

letisztulteleg 1
Nézzük a számokat!
A franciafedéssel készülő tetők ötvözik az eleganciát a gazdaságossági tényezőkkel és a tartósság iránti igénnyel. Mindez pedig a tervezői, valamint a megrendelői, beruházói igények szerencsés találkozását teszi lehetővé.
Magyarországon az Eternit síkpala tetőfedő anyagok mintegy 35 méretben és 30 féle színben érhetőek el, sima és rusztikus felülettel, különböző formákban. Az Eternit az érvényes nemzetközi és hazai szabványoknál szigorúbb feltételrendszert állított fel a termékkel szemben, amelyet írásos formában garantál. A 30 év termékgarancia mellé a cég a síkpala és kiselemes homlokzatburkolatok felületének rendellenes színelváltozásaira és bevonat leválására a piacon egyedülálló 15 éves garanciát vállal írásban.

www.akcio.eternit.hu

letisztulteleg 2
Zöld Projekt: Tetőfelújítás veszélyes hulladék elszállítással
A számtalan épületen szinte kizárólag rossz minőségben megtalálható régi, töredezett palafedés egyszerűen helyettesíthető azonos fedőanyaggal, palával. A bontás utáni veszélyes hulladék elszállításában és ártalmatlanításában nyújt segítséget az Eternit termékek forgalmazójának új szolgáltatása, a Zöld Projekt, amelyre a regisztráció a www.creaton.hu oldalon található.

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop