Lépjen kapcsolatba otthonával!

A Somfy io-homecontrol vezeték nélküli megoldásaival egyszerűen, minimális telepítési költségekkel, bonyolult hálózat, kábelrengeteg nélkül működtetheti otthona berendezéseit okostelefonról. Már akkor is érdemes váltania, ha csak a ház bizonyos részeit automatizálta, hiszen a rendszer utólag is egyszerűen bővíthető.

lepjenkapcsolatba 720

Az io-technológiával működő eszközök, mint például a Somfy árnyékolómotorok, a Philips Hue világítótestek, a garázs- és kertkapuk utólag is gond nélkül a rendszerbe illeszthetők. A rendszer biztonságos, akár egy bankautomata, mivel 128 bites kódrendszerrel titkosított, és minden ház egyedi biztonsági kulccsal rendelkezik, amelyet csak a tulajdonos tud megváltoztatni. A rendszer kétirányú, azaz az intelligens motorok visszajelzést küldenek a mobilra a kiadott utasítások végrehajtásáról, így mindig biztos lehet benne, hogy a kaput bezárta, vagy a világítást kikapcsolta.
somfy06201
Kompatibilis az io-homecontrol berendezésekkel, Android és iOS okostelefonokhoz.

Hogyan működik?

Az io-homecontrol motorokkal szerelt árnyékolók és vezérlések ugyanazt a nyelvet beszélik. A Connexoon doboz biztosítja a kapcsolatot a berendezések és a mobiltelefon között, természetesen internetkapcsolat szükséges. Ezek után bárhonnan és bármikor elérhetjük az otthonunkat. Például távolról ellenőrizhetjük a tetőtéri motorizált Velux ablakok aktuális állapotát. Ha nyitva felejtettük az ablakokat, de esni kezd az eső, távolról is bezárhatjuk.

Külön alkalmazás minden élettérhez

 

somfyw somfyt somfya
Beállíthatunk különböző forgatókönyveket, attól függően, milyen időszakokban vagyunk otthon, illetve mikor vagyunk távol. Nyugodtan elmehetünk hazulról, és bármikor ellenőrizhetjük és zárhatjuk a ház ablakait és árnyékolóit.  Különféle hangulatokat hozhatunk létre a teraszon, ahol beállíthatjuk például, hogy a napellenző mennyire legyen kitekerve, vagy milyen színű és erősségű legyen a világítás, hozzárendelhetjük kedvenc zenelejátszási listánkat. Mentés után bármikor előhívható a kedvenc hangulat.  Mindig jó érzés lesz ezentúl hazatérni! A helymeghatározónak köszönhetően előre beállíthatjuk, hogy mi történjen, amikor hazaérünk: automatikusan nyit a kapu, felkapcsol a világítás és az időzítés alapján be is zár minden, miután leparkoltunk.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop