Legjobb címeink friss tavaszi élményekhez

A franciaparkkal körülölelt szecessziós kastélyt Fried Imre, a Simontornyán köztiszteletben álló Fried család bőrgyárosa építtette feleségének, Gottlieb Margitnak házassági évfordulójuk alkalmából. Az épület 2002-ben komoly felújítási munkálatok során új funkciót kapott, és 2005-ben Fried Kastély Szálloda**** és Étteremként nyitotta meg kapuit.

legjobbcimek20164 720

Fried Kastély Szálloda**** és Étterem
A minőségi pihenésre vágyók számára a gyönyörű épület, a több hektáros birtok nyugodt környezetet biztosít, ahol elegáns és romantikus szobákban hajthatják álomra fejüket, és ahol az első kategóriás étterem igazi gasztroélményt kínál. Az épület különlegessége a mahagóni és rózsafa egyedi, kézzel faragott bútorzat és berendezés. A napelemekkel felszerelt Liliom szárny vendégei élvezhetik a legmodernebb technikát, a kellemes fal hűtést-fűtést, a természetes alapanyagokból készült dizájn bútorok kényelmét, és az antiallergén bambuszparkettát. Teljes felfrissülést kínálnak a wellness-fitness központ szolgáltatásai, a gyermekeket játszótér, játszósarok, kisállat-simogató várja.
www.friedhotel.hu

rippl1
Rippl-Rónai a Thury-várban
A századelő stílus újító törekvései – Rippl-Rónai József művészete címmel nyílt kiállítás Várpalotán a Thury-Vár lovagtermében, amelyet 2016.június 27-ig látogathatnak az érdeklődők a Thury György Emlékév programsorozat keretében.
www.varpalota.hu, www.thuryvar.hu

zser2
Zseri Vadászház
A hazánk egyik természeti csodájának számító Gajaszurdokvölgyben, az erdő közepén álló vadászház kiváló konyhával, szaunával, bográcsozási lehetőségekkel várja vendégeit (20 fő) kényelmes szállással.
8052 Fehérvárcsurgó, Külterület 051/5 hrsz.
Tel.: 70/331 3059 www.zserivadaszhaz.hu

halvad3
Hal-Vad-Bor-Pálinka Agárdon
Hagyományok, kulturális, gasztronómiai és természeti értékek a Velencei-tó turisztikai szezonnyitó fesztiválján, május első hétvégéjén, Agárdon! Színpadon Gájer Bálint, Csík zenekar, Cimbaliband, Budapest Bár. Díjugrató lovasverseny a tóparton!
www.velenceitofeszt.hu

gocsej4
Göcseji Falumúzeum
A XIII. Zalaegerszegi Országos Fazekas-Keramikus Találkozó és Fesztivál folklórprogramokkal, kirakodóvásárral, „gölöncsérek” versenyével vár április 22-24-én. S ha már a zalai megyeszékhelyen járunk, tekintsük meg a virágba borult Azáleás-völgyet is!
www.zalaegerszegturizmus.hu

nada5
Nád a Házam Teteje
Gyermekkori élmények elevenednek meg a békésszentandrási nádfedeles vendégházban, a Holt-Körös siratói partján. Saját stég, kenu, kerti medence, szőlőlugas, egyedien berendezett szobák, háztáji finomságok és sok-sok kedvesség!
Tel.:30/519 6319 www.nadahazam.hu

nadasdy6
Nádasdy Ferenc Múzeum
Igazi kastélyhangulatot árasztanak a festett falú szobák hazánk egyik épen maradt reneszánsz és barokk várkastélyában Sárváron, ahol az ország egyetlen huszárkiállítása is megtekinthető.
9600 Sárvár, Várkerület 1. Tel.: 95/320 158 www.nadasdymuzeum.hu

kristin8
Kristinus Vinotel
A Balaton déli partján a Kristinus Borbirtok márciustól vőárja borkedvel vendégeit a most megnyitott 10 szobás Vinoteljében, ahol a hangulatos butik szobák középpontjában a Balaton és a borok állnak.
8713 Kéthely, Hunyadi utca 99. Tel.: 85/539 014 www.kristinus.hu facebook.com/KristinusBorbirtok

borzsong9
Borzsongás Villányban
Zsongó Borudvarok, a termőtáj emberi és környezeti természetének borban sűrűsödo csodái várnak ránk április 29 -május 1. között a Villányi borvidéken, hazánk elso Borútján. Igazi majális hangulat, sokszínű programok, építészeti-kulturális örökség!
www.villanyiborvidek.hu

towell10
Tó Wellness Hotel
Palócföld legismertebb üdülőhelye a Cserhát és a Börzsöny határán a Bánki-tó, erdőkkel, a természet közelségével. A tóparti séta, kerékpáros vagy gyalogtúra után wellness és ínycsiklandó vacsora vár ránk.
2653 Bánk, Petőfi út 73 . Tel.:30/515 4440 www.towellnesshotel.hu

nagykan7
Kanizsafest Város Napja
2016. április 29–30. között megelevendik a híres század eleji kanizsai vásár, amely utcamuvészekkel, közösségi programokkal, kirakodóvásárral, színes történelmi jelmezes, gólyalábas felvonulással, zenei és hagyományorzo produkciókkal várja vendégeit.
www.nagykanizsa.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop